2013.03.16.@ 12.03

Boyfriend Tuning: Stílusos frizurák

Csalár Bence divatblogger a legutóbbi bejegyzésében a bőrápolással és a kozmetikumokkal kapcsolatban olvashattatok pár érdekességet, most pedig egy fodrászt kérdezett a trendi pasifrizkókról.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Boyfriend Tuning: Stílusos frizurák

Fábián Zsanett, rendkívül tehetséges fodrász arról is mesélt nekem, hogy milyen trendek várhatóak a frizurák területén, így a pasid is képben lesz, ha éppen fodrászhoz indul!

Milyen a tapasztalataid vannak a férfi vendégekről? Mennyire bevállalósak egy-egy újabb frizura tekintetében?

Két típus van a férfiaknál: aki beül a székbe és azt mondja,hogy azt csinálsz, amit csak szeretnél, a másik oldal pedig megmondja, hogy mit csinálj. A második típus ritkábban is mer új fazont kipróbálni, akkor is, ha csak a haja hosszáról is van szó.

Sokszor halljuk, hogy a hírességek jelentősen befolyásolják a frizura trendeket…Te is így gondolod?

Most már nem kifejezetten hírességek képeivel jönnek a vendégek, hanem modellekről hoznak fotókat, esetleg különböző fimrészletekből képet, hogy láttak egy hajat, ami tetszik nekik.

Milyen problémákkal fordulnak hozzád a legtöbbször, és mit tudsz tanácsolni azoknak, akik divatos frizurát szeretnének?

Férfiaknál legtöbbször a hajhullás a probléma,ami sok esetben sajnos genetika, de le lehet lassítani a folyamatot különböző samponokkal (Loreal – Density Advanced), vitaminokkal, ampulákkal. Másik a haj finishelése, hogy milyen terméket tegyenek hajukra. A matt waxot tudom ajánlani, valamint a nemrég piacra dobott Super Dustot, ami egy hajtőemelő por.

A hajra kell szórni és a kéz melegétől megolvad, ennek segítségével lehet formázni a hajat. 2013-ban még mindig az oldalt rövid, felül hosszú fazon lesz a trend, annyi különbséggel, hogy a hosszabb fazon is előtérbe került. Ami még újdonság, az az oldalválaszték.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty