2013.03.20.@ 16.03

Az új kedvenc drámakirálynőnk: Naomi

Naomi Campbell visszatért, méghozzá olyan svunggal, hogy amellett nem lehet elmenni anélkül, hogy le ne esne az állad. Mutatjuk, mennyit hisztizik új műsorában, a The Face-ben!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az új kedvenc drámakirálynőnk: Naomi

Ha szeretted a Topmodell leszek című műsort, és néha-néha hiányolod a Mónika Show vicces veszekedéseit, lefogadjuk, hogy a The Face lesz az új kedvenc valóságshow-d! Naomi két másik modellel, Coco Rochával és Karolina Kurkovával vállalták a mentorok szerepét, akik fejenként négy-négy jelentkezőt pátyolgatnak, méghozzá olyan luxuskörülmények között, amilyet még egyetlen fashion reality-ben sem láttál. A műsor abszolút sztárja azonban kétségkívül a 42 éves Naomi, aki már az első részben kiosztotta Kurkovát, elképesztő érzelmi kirohanásai voltak, és néha nagyon vicces arcokat vágott.

Hogy pontosan mi baja van Karolinával, akit ijesztő módon megfenyegett („Hatalmasat csalódtam benned, Karolina. De tudod mit? Mostantól keményebben játszom!”) azt senki nem tudja. Bár Naomi esetében nem is kell mindig az okokat keresni: a topmodellnek évek óta problémái vannak azzal, hogy nem tudja kezelni a dühkitöréseit. Egyébként többször is jelezte már, hogy semmibe nem veszi a vetélytársait: „Ez a műsor rólam szól” – nyilatkozta szemrebbenés nélkül. Ugye milyen zseniális? Mi alig várjuk az újabb részeket!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty