2013.03.22.@ 10.03

5 ütős beautytipp az anyukádtól

Bizony, anyudtól nemcsak azt lehet megtanulni, miként készül a húsleves, hanem a szépségtanácsait is érdemes követned, mert bizony az anyukák sok mindent jobban tudnak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 ütős beautytipp az anyukádtól

1. Ne tépkedd a szemöldököd! – anyukád mindig figyelmeztetett, hogy ne szedd ki túlságosan a szemöldököd, mert egy idő után nem nő vissza. Vagyis le a csipesszel és bízd szakemberre a formázást!

2. Ne spórolj a hidratálón! – Anyud mindig féltve őrizte a hidratálóját? Naná, mert ez az egyetlen olyan termék, ami inkább legyen méregdrága, de hatásos. A többi kencét lehet olcsóbb beruházás, hogy visszahozza az árát.

3. Óvakodj a naptól! – kislánykorodban idegesített, hogy anyud állandóan be akart kenni naptejjel? Pedig most hálás vagy neki, hiszen azért olyan makulátlan a bőröd, mert még télen is használsz fényvédőt.

4. Pihenj a pakolásban! – Zavart, hogy anyukád órákig képes volt törölköző-turbánban mászkálni a lakásban, mert a haján rajta volt a balzsam? Ó, de érdekes, hogy te is épp ezt csinálod, mert így lesznek igazán puhák a tincseid.

5. Csak fehéren! – Anyukád nem feketével, hanem fehérrel húzta ki az alsó szempillasort belül (azaz a vízvonalat), hogy nagyobbnak tűnjön a szeme. Hát nem érdekes, hogy a tavaszi sminktrendek szerint a fehér szemceka a legnagyobb visszatérő?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty