2013.03.24.@ 09.03

Mikor jön el a No Makeup Nap?

Az első talikon mindenki a csúcsformáját szeretné hozni, de mikor pillanthatja meg a pasi először a natúr pofit? Egy felmérésből kiderül..

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mikor jön el a No Makeup Nap?

Az egyik legnagyobb friss szerelem dilemma (legalábbis a csajok szemében), hogy a porcelánra alapozott pofi mikor mutassa meg a valódi, néha pattikkal és pigment foltokkal színezett arcát? Ezt nyomozták egy amerikai kutatásban, ahol a csajok kétharmada elismerte, hogy eleinte képes volt sminkben aludni csak azért, hogy a reggel ne legyen illúzióromboló a pasi számára. De népszerű volt a hajnalban ágyból kisurranó változat is, amikor a gyors fogmosás, ajakbalzsam, korrektor hadművelet gondoskodott róla, hogy üde legyen az ébredés. A megkérdezett nők 80 százaléka a korrigált szépséget nagyjából az első hónap fordulójáig tartotta, utána már simán mutatkozott meztelen arccal is a párja előtt. Kicsit sokkoló, hogy a csajok 8 százaléka csupán egy év elteltével szembesíti a valósággal a srácot, 3 százalék pedig soha nem mutatja meg a pasijának az igazi arcát.

Jennifer Lopez az utcán is lazán mutatkozik smink nélkül

Arra is választ ad a kutatás, hogy miért paráznak ennyire a lányok a no makeup naptól: többségük úgy tartja, hogy sokat dob a smink az arculaton, vagyis sokkal szebbek makeupban. 28 százaléknak magabiztosságot ad a plusz réteg, 12 százalék attól tart, hogy nem lenne kívánatos, 2 százalék pedig úgy gondolja, hogy a pasija akár szakítana is, ha meglátná smink nélkül.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty