2013.03.25.@ 16.03

Készítsd el Kristen romantikus frizkóját

A vörös szőnyegen egyre több sztár viseli az idei tavasz abszolút hajtrendjét, a kusza halszálka-fonatot: még Blake Lively és Kristen Stewart is rákapott, szóval ideje ellesni, hogy készül a különleges frizkó!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Készítsd el Kristen romantikus frizkóját

Persze Kaliforniában azért rajonganak most enyire a csajok a romantikus, strandhangulatú fonásért, mert ott tombol a hőség, de ideje neked is már most elsajátítani a halszálkakészítés tudományát, hátha attól is gyorsabban kitavaszodik! Elsőként szerintünk egy tükör előtt gyakorolj, a lenti videóban lépésről lépésre be is mutatják, hogyan csináld!

 

1. Fésüld oldalra, a vállad elé a hajad, és gumizd össze jó szorosan úgy, hogy a gumi a lehető legközelebb legyen a fejedhez  (használhatsz hullámcsatot is, mint a videóban szereplő blogger).

2. A copfod ne három, hanem két vastag részre oszd. Most a hátsó loknit oszd két további copfra: egy ujjnyi vastagságúra és egy vaskosabbra.

3. A vékonyabb copfot keresztezve húzd az elülső loknidhoz, majd végezd el ugyanezt a másik copftól indulva is. Belülről kifelé haladj, ettől lesz olyan terebélyes és kicsit kócos hatású a végeredmény!

4. Folytasd a fonást addig, míg a hajad végéhez nem érsz, és a végére tegyél egy gumit!

5. Fixáld lakkal, és készen is vagy!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty