2013.03.27.@ 12.03

Boyfriend Tuning: Ruházzatok be egy szexi öltönyre!

Ideje a pasidnak is végleg megválnia a túlméretezett ballagási öltönyétől és beszereznie egy személyreszabott darabot, hogy akár a hétköznapokban, akár különlegesebb alkalmakkor is a nagybetűs stílus igéjét hirdesse.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Boyfriend Tuning: Ruházzatok be egy szexi öltönyre!

Lakatos Sándor designer kreációit kétségkívül a művészet kategóriájába sorolhatjuk. Amikor a kreativitás és a szakértelem találkozik, az eredmény a nagybetűs sikk lesz.

A tervező elmondása szerint három részre tagolhatjuk munkásságát, hiszen a lookbookban sokkal merészebb mintákkal és formákkal találkozhatunk, míg a designer shopokban árusított darabok inkább a brand visszafogottabb világát mutatják. Az is a márka pozitívumai közé sorolható, hogy Sándor méretre is készít öltönyöket azoknak, aki ellátogatnak az Andrássy úton található showroomjába.

A sokszor egyedi és kézzel varrt darabok a magyar divatvilág ékességei közé tartoznak. Inspirációt pedig az anyagok és azok játéka nyújtanak a szenvedéllyel alkotó művésznek. Ha a barátod is egy egyedi és különleges zakóra, illetve öltönyre vágyik, akkor Sandor Lakatos a legjobb választás!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty