2013.04.05.@ 12.04

Egyperces beauty-elsősegély

Épp a legnagyobb sietségben szokott elkenődni a frissen készült manikűröd? Vagy a kapkodásban néha túl sok sminket teszel az arcodra, és arra már nincs időd, hogy lemosd és újrafesd? Egyperces beauty-mentőtippjeinkkel gyorsan orvosolhatod a bakikat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egyperces beauty-elsősegély

Megégetted a hajvégedet a hajvasalóval: Azonnal kend be olyan tápláló hajvégápoló olajjal vagy krémmel, amelyet száraz tincsekre kell használni. Fésűt ne használj, ne kínozd tovább a szálakat, csupán az ujjaiddal fésüld ki. Fél óra elteltével, amikor megfelelően beépültek a tápanyagok, már hajkefével is nekieshetsz! Ha viszont komolyabb kárt okoztál, muszáj lesz levágni a megégett végeket!

Túladagoltad a pirosítót: Ha egyértelműen látni, hogy hol van a pirosítás határa, akkor túl sokat tettél fel. Ilyenkor tekerj egy papírzsepit egy nagyobb száraz ecsetre, és töröld vele át lágyad az arcod (ne dörzsöld, attól még pirosabb leszel, és nem látod, hogy sikerült-e eltüntetni a fölösleges festéket). Vagy, az is jó megoldás, ha egyszerűen egy világos púderrel elfeded a túlzött pirosságot!

Belenyúltál a frissen festett körömlakkba: Az egyik ujjaddal gyengéden nyomd meg az elkenődött részt, hogy nagyjából egységes legyen a felület, majd erre a körmödre húzz rá még egy réteget. De vigyázz, többször ne nyúlj bele!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty