2013.04.08.@ 09.04

Sminktipp Párizsból: Palvin Barbi Rocks

Méghozzá szó szerint: a L’Oréal vadiúj kampányfilmjében ugyanis a világhírű modell egy dögös, bőrdzsekis rocker csajszit alakít, aki egy nagyon merész sminket visel A klipből ellesheted azt is, hogyan használd a Blackbuster szemhéjtust, ha úgy akarsz ragyogni, mint Barbi.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Sminktipp Párizsból: Palvin Barbi Rocks

A magyar modell ismét bebizonyította, hogy nem csak azért jó vele dolgozni, mert gyönyörű, hanem mert kirobbanóan vicces és csak úgy pezseg az élettől! A másfél perces L’Oréal Paris-videóban kacéran pózol, légigitározik, és még azt is megmutatja, hogy tud táncolni. Ha a mozdulatait már eltanultad, lesd el azt is, hogyan készült a merész, szemhangsúlyos sminkje. Íme a lépések:

1. A szem kiemelését kezdd a szemzugtól a mélyítő vonal felé, és folyamatosan haladj kifelé.
2. A szem külső széléhez érve ívesen alakítsd ki a vonalat, majd kösd össze az alsó szempillatővel úgy, hogy a szemzugban találkozzon a két vonal.
3. Ha megvan a kívánt forma, satírozd be a körülhatárolt területet – és kész is a merészen ívelt szem!
4. Használd a L’Oréal Paris Super Liner Blackbuster stabil hegyű szemkiemelő tust, mely egyenletesen adagolja a festéket, vízálló és 24 órás tartósságot garantál. Intenzív fekete színe a merész szemhangsúly tökéletes kelléke.
5. A szem hangsúlyának intenzitását a False Lash Wings szempillaspirál garantálja.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty