Hozd magad nyárra topformába!

Ötödjére indul útjára a Stílusakadémia, amit a Cosmopolitan, az Elle, a Marie Claire és a Maxima legjobb stílustanácsadói tartanak, hogy nyáron már csábító külsővel hódíthass!

2013.04.11. 11:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hozd magad nyárra topformába!

A kedvezményes árú kurzust e lapok főszerkesztői ajánlják, a részvételi díj most csupán 45000 Ft, amely tartalmaz egy 20 000 Ft-os kozmetikai ajándékcsomagot, ezt pedig a fő támogató, a Douglas Parfüméria termékeiből állítják neked össze.


Az előadók között van Gera Anna nemzetközi sminkmester és Hajas László mesterfodrász is, akik személyre szóló jó tanácsokkal segítenek, hogy kihozd magadból a maximumot. Foglalkozhatsz a kéz- és a nagyon aktuális lábápolással, és bemutatják neked a legtrendibb lakkokat és illatokat. Szó esik az arc-és testformákról, és a hozzájuk illő divatos sminkről és ruhadarabokról. Még a ruha alá is bekukucskálnak, hogy mindenki felfedezze az alakjához legjobban illő , testformáló fehérneműt. A támogatók még ezen felül is rengeteg kedvezményes vásárlási lehetőséget kínálnak majd a résztvevőknek!

További információ a részletekről és kedvezményekről:
06 -1- 437 – 1459
www.stilusakademia.com

Az ötnapos ( 30 órás) kurzus időpontjai:
2013.április 27-28. ; május 4-5. és május 11.

Helyszín: 1037. Budapest, Montevideo u. 9.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty