Miranda Kerr-től megválik a Victoria’s Secret?

Tegnap este felröppent egy pletyka, miszerint a fehérnemű márka legdögösebb modelljét a szezon végén kirúgják. A hír gyorsan körberöppent a neten, és pár perce megszólalt az angyalos cég elnöke is….

2013.04.11. 11:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Miranda Kerr-től megválik a Victoria’s Secret?

Miranda Kerr számára egy valóra vált álom, hogy tagja lehet a Victoria’s Secret csapatának, hiszen végre nemcsak Mrs Orlando Bloomként emlegetik, hanem úgy is, mint a világ egyik legszexisebb angyalát. Ezért is meglepő volt a hír, hogy a világ leghíresebb fehérneműmárkája nem szeretné meghosszabbítani a szerződését. A pletykák szerint azért váltak meg tőle, mert nem tudott annyi bevételt termelni, annyi vevőt becsalogatni, mint angyalka-társai.
Ám a Victoria’s Secret elnöke ma reggel cáfolta a gonosz pletykát: „Miranda az egyik legjobb modellünk a cég történetében, és talán az egyik legnépszerűbb is. Nagyon örültünk, amikor a következő szezon bemutatóira is igent mondott.” Ezek szerint tuti, hogy Miranda tovább szárnyal angyalkaként, és ennek mi nagyon örülünk. A lány már olyan sikeres, hogy lassan Orlando Bloomnak kell aggódnia amiatt, hogy hamarosan Mr Kerr-ként emlegetik!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty