Hurrá, Carrie Bradshaw cipőit kiárusítják!

Egy aukció keretein belül most bárki megkaparinthatja Sarah Jessica Parker cipellőit, amelyeket a Szex és New York forgatásán viselt. Te melyikre licitálnál?

2013.04.12. 12:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hurrá, Carrie Bradshaw cipőit kiárusítják!

Persze nem hátrány, ha az embernek van mit a tejbe aprítania, hiszen ennek az ezüst Jonathan Kelsey szandálnak a kikiáltási ára például 100 dollár.

Az árverésen további SATC-cipőkre is lehet majd licitálni, a bevétel teljes egészét pedig egy amerikai iskola kapja majd meg. Ennek örömére kiválasztottuk a három kedvenc Carrie-cipőnket a sorozat történetéből: ha ezeket is kiárusítanák, mi tutira úgy küzdenénk az aukción, ahogy Samantha tette azért a bizonyos gyűrűért!

Mit szólnál ehhez a kobaltkék Manolo-hoz? A Something Blue névre keresztelt szatén cipellő bolti ára sajnos közel ezer dollár, és olyan népszerű, hogy évek óta kapható.

Az ezüst, hétpántos Jimmy Choo-szandit Carrie többször is viselte a forgatások alatt. Persze ennek is borsos az ára, úgyhogy csak óvatosan szeress belé: 750 dollárt kell kicsengetned, ha nem tudsz nélküle élni.

Ezt az egyedi arany-fekete Christian Louboutin topánt is szívesen befogadnánk a gardróbunkba – főleg ha ez a szexi Dior-ruci is jönni szeretne vele együtt.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty