Jablonczky Monica: Magyar siker Japánban

A gyönyörű modellt már láthattátok itt, a Cosmo.hu-n is: a fashion videóját bloggerünk, Éder Krisztián készítette. Úgy tűnik, hogy nem csak számunkra feledhetetlen a külseje, mert New York, London és Párizs után most már Tokió is lecsapott rá.

2013.04.12. 13:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jablonczky Monica: Magyar siker Japánban

Monica kér éve kezdett el modellkedni, és a szerződéseiből ítélve úgy tűnik, borítékolható a világhírnév. A Cosmo.hu leült vele egy gyors beszélgetésre, hogy egy kicsit többet is megtudjunk róla.

Hogyan kezdődött a tündérmesébe illő karriered?

2011-ben egy szórakozóhelyen talált meg a TrendAttack akkori bookere. Előtte is sok megkeresést kaptam, de mivel anyukám szerint fiatal voltam, akkor még nem tudtam elkezdeni a modellkedést. TrendAttackesből később VM-es lettem, de mivel nem voltam elégedett, úgy gondoltam, váltok a Visage Model Managementre. New Yorkban, Párizsban és Londonban is van most szerződésem.

(A fotók a Tokyo Fashion Weeken készültek)

16 évesen már Thierry Mugler show-ján vonultál, és azóta rengeteg nagy névvel dolgoztál már. Mit élveztél legjobban?

Mindegyik munkámat nagyon élveztem, de a legjobban talán az Etam-showt, mivel ott meg kellett őrülni a színpadon, és ez nagyon közel állt a szívemhez – egy kicsit én is őrült vagyok! A legbüszkébb pedig a Rick Owens- és Thierry Mugler-showra vagyok, nagyon nagy élmény volt olyan topmodellekkel együtt kifutóra lépni, mint Frida Gustavsson vagy Saskia De Brauw.

(A fotók a Tokyo Fashion Weeken készültek)

Pár hónapja azt tweetelted ki, hogy szingli vagy. Nehéz dolog így ismerkedni, hogy elfoglalt modell vagy?

Ó, azóta sok minden változott! Igazából 2 éve van boldog párkapcsolatom és úgy gondolom, ez nagyon nagy szó, mert sokan nem tudják milyen hónapokig távol lenni a kedvesüktől. Modellként nagyon könnyű ismerkedni, legalább is nekem, mivel közvetlen és barátkozó típus vagyok. A hülyülésben mindig benne vagyok, de ha valakit meg kell hallgatni, akkor is lehet rám számítani.

Az a te esetedben igaz az, hogy a modellek a rocksztárokért rajonganak?

Én egyáltalán nem rajongok a rocksztárokért! Jó, szeretem a rossz fiúkat is, mint amilyen Jason Statham, de inkább a romantikus és kicsit idősebb férfik jönnek be, mint amilyen a barátom is.

Nehéz lehet nektek úgy, hogy ennyit utazol. Nem rég jöttél haza Japánból, ahol a Tokyo Fashion Weeken is vonultál és katalógust is fotóztak veled. Milyen élmény volt?

Lenyűgözött, hogy a japán emberek mennyire illedelmesek és mennyire lelkiismeretesen végzik a munkájukat. Mikor Tokioban volt egy kis szabadidőm, elmentem sétálni a Harajukura, ahol mindig fura, és nagyon viccesen öltözködő embereket láttam. A várost azonnal a szívembe zártam, és remélem lesz még alkalmam visszatérni!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty