A hónap modellje: Éva

Ugye milyen dögös a májusi Cosmo bikinis divatanyaga? Most megismerheted a fotókon látható modellt, Évát, aki igazán meglepő infókat árul el magáról és a modellszakmáról!

2013.04.16. 11:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A hónap modellje: Éva

Éva, a Attractive ügynökség modellje, élete első divatanyaga pedig épp a Cosmónak készült Nánási Pál fotóssal. Mindig izgulunk, ha kezdő modellel kell dolgozni, de Évi fantasztikusan szerepelt. 181 centis szuper alakjával, csábos mosolyával és visszafogott profizmusával mindenkit levett a lábáról. Készítettünk vele egy interjút, hogy te is jobban megismerhesd!

(Éva azóta már többször is szerepelt a Cosmóban: a képen látható divatanyagot Tombor Zoltán fotózta)

Hogyan indult a modellkarriered?
Egy régi Attractive-os modell, Kovács Szilvia – aki már az óta fotósként dolgozik – készített egy portfóliót rólam. Ezt látva keresett meg Orsi, az ügynökség vezetője, de csak több hónapos ostromlás után adtam be a derekamat 2009 őszén.

Tinikorodban úszó voltál. Ez előnyt vagy hátrányt jelentett a modellkedésben?
13 évig úsztam, 4 évesen kezdtem, 2008-ban pedig részt vehettem a Pekingi Olimpián is. Akkoriban hagytam abba, amikor elkezdtem modellkedni. A testem tónusos és izmosabb volt, mint az átlag modelleké, a többéves sportolói múltamnak köszönhetően pedig kitartóbb vagyok a munkákon.

Mivel tartod karban az alakodat most, hogy már nem sportolsz versenyszerűen?
Naponta edzem konditeremben, és rendszeresen futok is. Természetesen a mai napig imádok úszni, és akkor kapcsolok ki teljesen, ha a vízben lehetek. De több kilométer úszásra már nem tudnám rávenni magam.

Nagyon fiatal vagy, csupán 20 éves, de már férjnél…
Viszonylag fiatalon találtam meg a nagy szerelmemet és lelki társamat Dani személyében (olimpiai bajnok vízilabdázó). 3 év együttlét után már nem volt kérdés számukra, hogy összekötjük az életünket. Mindkettőnk szülei nagyon régóta élnek házasságban, mi ezt láttuk otthon. Dani és én is eléggé családcentrikusak vagyunk, és szeretnénk tovább vinni és erősíteni ezt a szép hagyományt.

Melyik volt a számodra legfontosabb modellmunkád?
Nem tudok egyet kiemelni, ha hazai viszonylatban nézzük, nagyobb márkák arca voltam, és az összes divatmagazinban szerepeltem már. Külföldön is szintén fontos brandeknek fotóztam/fotózom, és neves tervezők kifutóin is felléphettem Milánóban.

Mi a legviccesebb vagy legextrémebb sztorid a modellkedéssel kapcsolatban?
Egy éjszaki fotózás, szobrokon csüngve. Ez volt első munkáimnak egyike, és utána hajnalban alvás nélkül utaztam tovább vidékre egy másik helyre, ahol este 6-ig fotóztunk a tűző nyári napon.

A Cosmo bikinis fotózás elég szexisre sikeredett. Mit szólt hozzá a férjed?
A férjem nagyon büszke rám, amikor ilyen jellegű képeket lát rólam, és próbálja szakmai szemmel nézni, mivel ő is érdeklődik a fotózás iránt. Számomra pedig ez egy olyan munka volt, ahol a legjobbat kellett nyújtanom. A modellkedés sokszor csak színészet, és ezzel a Dani is tisztában van!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty