Kik ezek a dögös fiúk a Cosmóban?

A májusi Cosmopolitan bikinis divatanyagában a gyönyörű Dobár Évi mellett két szexis srác is szerepelt. Hogy te is megismerhesd őket, kifaggattuk a srácokat a fotózás közben!

2013.04.17. 10:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kik ezek a dögös fiúk a Cosmóban?

Márk  a Wam Models-nél dolgozik, 190 cm magas, kék szemű, világosbarna hajú, nagyon kedves, szerény és udvarias fiú. Fegyelmezett és rengeteg arcát képes megmutatni, igazi profi. (Robert Pattinson-típus, de sokkal jobban néz ki, ugye?)


Hogyan lettél modell?
Két éve az IWIW-en látta meg néhány fotómat a mostani ügynököm a Wam Models-től, és ott keresett meg,

Hogyan tartod formában magad?
10 évig versenyszerűen kajakoztam, és 2009-ben 2. helyezést értem az ifjúsági világbajnokságon. Annak idején heti 11 edzést nyomtunk le, mostanság heti 3-5 alkalommal járok konditerembe.

Mi volt az eddigi legérdekesebb modellmunkád?
Egyértelműen az Abercrombie & Fitch 2013-as katalógusa Bruce Webber világhírű fotóssal. De szerepeltem a Björn Borg világkampányában, itthon pedig a Devergo hirdetéseiben.

Milyen terveid vannak a jövőre nézve?
Közgazdaságtant tanultam, és ezt szeretném folytatni majd Londonban. Mellette pedig természetesen a modellkedésből kihozni a legtöbbet.

Zoltán szintén a Wam Models-nél dolgozik, 189 cm magas, kék szemű, világosbarna hajú, vagány, humoros srác. Csak nemrég kezdte a modellkedést, de máris nagyon népszerű!

Hogyan tartod formában magad?
A TF-re (Testnevelési Főiskola) járok, úgyhogy megvan a napi edzésadagom. De sokáig hivatásos focista voltam, a Pécsi PMSC futballcsapatában játszottam.

Milyen lányok jönnek be neked?
Külsőleg a fekete hajú, szép arcú lányok tetszenek. Egyébként az őszinteség és a humorérzék a legfontosabb számomra.

Mik a távolabbi terveid?
Hamarosan befejezem mindkét főiskolát (Nemzetközi Vállalkozási Főiskolára is járok levelező szakon), és akkor remélem, hogy több időm lesz a modellkedésre, és így az utazgatásra is. Egy kis sváb faluból származom, és bár Magyarországon szeretnék majd később élni, addig még szeretnék sok helyre eljutni.

Milyen élmény volt a Cosmo-fotózás?
Nem vagyok különösebben szégyenlős, és a stáb is nagyon jó volt, úgyhogy jól éreztem magam!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty