2013.04.18.@ 11.04

Te lehetsz a következő szupermodell!

Indul a Valentine Supermodel 2013 modellverseny, amelyet immár ötödik alkalommal rendez meg az ország nagyvárosaiban és a határon túl a VM modellügynökség!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Te lehetsz a következő szupermodell!

Te lehetsz a következő szupermodell!

Te lehetsz a következő szupermodell!

Fotó megosztása:

Tavaly 14 nemzetközi ügynökség volt kíváncsi a gálán szereplőkre, például a Kate Moss-t és Cara Delevigne-t felfedező, és a mai napig foglalkoztató londoni Storm képviselője. De itt volt a világ jelenleg első számú ügynöksége, a többek között Giselle Bündchent, Heidi Klumot, Lara Stone-t vagy Palvin Barbarát is képviselő IMG Models is. Idén azzal a céllal jönnek, hogy Budapesten, a Valentine Supermodel of the year 2013 modellfelfedező versenyen találják meg a jövő topmodelljeit. A VM modellügynökség egy hónapon át, 17 helyszínen keresi majd a legtehetségesebb 14 lányt, akik június 15-én a döntőben 18 nemzetközi ügynökség képviselői előtt mutatkozhatnak be.

Hol lesznek az első válogatók?
Április 26-án pénteken Szombathelyen keresik a szereplőket a Fő tér 44-ben, április 27-én Győrben az Árkád Bevásárlóközpontban, míg április 28-án vasárnap a budapesti Árkádban lesznek a válogatások: mindhárom településen a RETRO store lesz a casting helyszíne.

Mit nyerhetsz?
A Valentine Supermodel versenynek nincs jelentkezési, nevezési, vagy részvételi díja, csak az adottságok számítanak. Az elmúlt 3 évben 11 olyan modell szerepelt a new yorki, londoni, párizsi, vagy milánói divatheteken, akiket ezen a versenyen fedeztek fel. Köztük volt az a Kate Kondas, azaz Kondás Kata, aki a Valentine Supermodel 2009 verseny győzteseként lépett a kifutókra, és azóta az ország egyik legismertebb modellje. Tavaly februárban például, New Yorkban ő vonult az élen a a Calvin Klein Show fináléjában. Ugyancsak vele kezdődött és végződött Párizsban a Jean Paul Gaultier bemutató, ezen kívül olyan divatházak kifutóin tűnt fel a tavalyi évben, mint Ralph Lauren, Alexander McQueen, Just Cavalli, Giorgio és Emporio Armani, Thierry Mugler, vagy BCBG Max Azria. Ráadásul a VM az első 5 helyezett lány között garantált összegű modellszerződéseket oszt szét, összesen 21 milió Forint értékben!

Kiket várnak a versenyre?
Azon 14 és 21 év közötti nemzetközi karrierre vágyó lányok jelentkezését várják, akik rendelkeznek a nemzetközi modellkedéshez szükséges külső adottságokkal, valamint megfelelő hozzáállással és pozitív személyiséggel. Kondás Kata karrierjét sok hozzá hasonló fiatal lánynak szeretné megteremteni a VM Model. „Egészen elképesztő érzés, amikor egy ilyen versenyen felfedezünk és elkezdünk dolgozni egy átlagos iskolás kislánnyal, aki majd 3 év múlva New York legmenőbb kifutóján sétál végig, 17 évesen, kész nőként, magabiztosan és büszkén, hiszen beteljesült az álma és a miénk is. Megváltozott az élete. Ezek azok apillanatok, amikért érdemes csinálni az ilyen versenyeket.” – állítja Pethő Bálint az ügynökség vezetője, akit bővebben is kérdezhetsz a Valentine Supermodel 2013 válogatásain, hiszen az ország minden egyes castingján személyesen lesz jelen a VM MODEL szakmai csapatával.

Ha szeretnél jelentkezni, bővebb információkat, illetve a pontos casting helyszíneket és időpontokat megtalálod az alábbi linken:

http://vmmodel.hu/#!hu/vm-supermodel

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty