2013.04.25.@ 14.04

Profi hajfestés a saját fürdőszobádban!

A Garnier hajfestéke, az Olia új korszakot jelent az otthoni hajfestésben. Ha kíváncsi vagy, miben rejlik az újdonsága, olvass tovább, és olyan lehet a séród, mint Leighton Meesternek…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Profi hajfestés a saját fürdőszobádban!

A Olia olajtartalmú festék, így sokkal intenzívebb hajszínt biztosít. A festékkrém 60%-os olajtartalommal segít abban, hogy a szín mélyen bejusson a hajszálakba. Ráadásul úgy érheted el a kívánt színt, hogy közben javítod a hajad állapotát is. Sőt, már maga a hajfestés is kellemes élmény, hiszen illatos, krémes és selymes a festékkrém.
A Gariner Olia hajfestékek 25 árnyalatban kaphatók. (Ára: 1999 HUF)


Hogy még jobban érzékeltesse a különbséget a Garnier a víz- és az olajfesték között, a Képzőművészeti Egyetem hallgatói körében tavasszal meghirdette a Garnier –OLIA festők díja pályázatot.


A pályázók két képet készítettek el, melyek közül az egyik olaj-, a másik vízfestékkel készült. A képek elkészítésénél alkalmazott víz és olaj technikával szeretnénk érzékeltetni a víz és olaj alapú hajfestékek közti különbséget. Az otthoni hajfestésben új korszakot jelentő olaj technológia kiemelésén kívül a Garnier célja a pályázattal, hogy felhívja a figyelmet a fiatal tehetségekre, hogy munkájukat, kreativitásukat minél többen megismerjék. A Garnier ösztönözni szeretné a fiatal művészeket, valamit alkotásaiknak bemutatásával példát állítani az új generációk elé.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty