2013.05.01.@ 13.05

A H&M nem csinál nagy ügyet a plus size-ból

Ha ellátogatsz a márka honlapjára, elmerülhetsz a szezon újdonságaiban, megcsodálhatod a szuper új rucikat, nadrágokat, mindent, amire szükséged lehet egy dögös nyárhoz. Aztán jön a fürdőruhakollekció, és a nagy meglepi!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A H&M nem csinál nagy ügyet a plus size-ból

Ugyanis a cég idén gondolt egy merészet, és úgy döntött, a fürdőrucikat és bikiniket egy plus size modellen mutatja be. És milyen jól tették! Jennie Runk ugyanis csodásan fest a vízparton, tele van élettel, szexi és gyönyörű. A képek pedig nincsenek felcímkézve, hogy moletteknek, vagy plus size vásárlóinknak. Egyszerűen csak: fürdőruhák, és kész. Semmi megkülönböztetés!

Alig néhány órával a kollekció útraindítása után, számos honlap és blogger üdvözölte a kezdeményezést, és hálálkodtak a cég marketingvezetőinek, amiért bevállalták a formásabb domborulatokat. A legjobb az egész kampányban az, hogy a fotók nem egy elérhetetlen ideált mutatnak be, hanem egy olyan nyári idillt, amilyenben bármelyikünknek része lehet, akár ezen a nyáron is. Nem látunk mást, mint egy csodás nőt, aki a tengerparton pózol… Közben arra gondolunk: de jó, hogy végre jön a nyár, és lehet, hogy idén, végre, elégedetten bújunk a fürdőrucinkba, még akkor is, ha nem vagyunk tökéletesek. Az amúgy is olyan uncsi lenne, nem?


Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty