2013.05.03.@ 11.05

Tündérmese a kifutón

Mesébe illő Stift Dalma története, akiből alig egy év alatt lett keresett topmodell. Ha kíváncsi vagy, hogyan lesz egy átlagosnak tűnő lányból ilyen rövid idő alatt a kifutók és címlapok sztárja, olvasd el a vele készített interjúnkat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tündérmese a kifutón

Tündérmese a kifutón

Tündérmese a kifutón

Fotó megosztása:

Dalmát a Valentine Supermodel 2012 modellválogatón fedezték fel, azóta pedig fenekestül felfordult az élete: dolgozott már Londonban, Milánóban, Berlinben, Hamburgban, Bécsben és Ázsiában is, idén pedig a párizsi és New York- divathéten is bemutatkozhat!

Miért döntöttél úgy, hogy jelentkezel a versenyre?
Még csak 14 éves voltam, de sorra kaptam minden ismerőstől a kérdést, hogy miért nem modellkedem. Az ezredik ilyen után elgondolkodtam, bár fogalmam sem volt róla, mit is jelent ‘modellnek’ lenni! Egy ismertősön keresztül aztán eljutottam a VM ügynökséghez, és így a Valentine Supermodel 2012-es válogatójára, amit megnyertem.

Miben változott meg az életed a verseny óta?
Teljesen megváltozott minden. Új céljaim lettek, új környezetbe, életformába kerültem. Másfél héttel a gála után már úton voltam Németországba, hogy életem első fashion weekjén vegyek részt. Még a verseny megnyerését sem tudtam igazán feldolgozni, de már a repülőn ültem. Most, hogy egy évvel később visszagondolok akkori önmagamra, rendkívüli a változás: sokkal talpraesettebb és önállóbb lettem.

Melyik modellmunkádra vagy a legbüszkébb?
Ez vicces történet… Jelenleg arra vagyok a legbüszkébb, hogy legutóbbi utam során volt lehetőségem egy címlapot és egy 6 oldalas divatanyagot fotózni a thai VOGUE-nak Ázsia egyik legnevesebb fotósával. A vicc a dologban ott van, hogy az anyag végül nem jelent meg a magazinban, mert rájöttek, hogy még nem töltöttem be a 16-ot… Mindezek ellenére a dolog még nincs veszve, mert jelenleg próbálják az anyagot vagy egy későbbi számban, vagy egy másik magazinban megjelentetni.

Szerinted mi az a tulajdonságod, ami miatt kiemelkedtél a többi versenyző közül?
A jó személyiség rendkívül fontos a modellszakmában, és a munkák során rengetegszer kaptam visszajelzést arról, hogy nálam ezzel nincs gond. Egyébként elég magas vagyok, ebben egy-két lány
kivételével eléggé kitűntem a többiektől.

Ki a példaképed a világhírű topmodellek közül?
Karlie Kloss az, akire leginkább felnézek.

Ha te is szívesen belekóstolnál a modellszakmába, akár Dalma, próbáld ki magad a Valentine Supermodel 2013 modellverseny, amelyet immár ötödik alkalommal rendez meg az ország nagyvárosaiban és a határon túl a VM modellügynökség! Most pénteken Miskolcon, szombaton Békéscsabán, vasárnap pedig Szegeden castingolnak. A részleteket itt találod: http://www.facebook.com/valentinesupermodel/app_196980590449607

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty