2013.05.09.@ 10.05

A magyar lányok tarolnak a modellszakmában

Négy évvel ezelőtt nyerte meg a Valentine Supermodel versenyt, azóta pedig ő az egyik legkeresettebb magyar modell, és a legmenőbb divatházak bemutatóin szerepelt már! Most te is megismerheted közelebbről Kondás Katát.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A magyar lányok tarolnak a modellszakmában

A magyar lányok tarolnak a modellszakmában

A magyar lányok tarolnak a modellszakmában

Fotó megosztása:

Hogyan indult a karriered?
2009 májusában kezdtem modellkedni, amikor jelentkeztem a VM Model ügynökség évente megrendezésre kerülő, országos Valentine Supermodel versenyére, amelyet aztán meg is nyertem. Nagyon hálás vagyok az ügynökségnek, az eddigi sikereimet nagyrészt nekik köszönhetem!

Hogyan készültél fel a castingra?
Nem igazán készültem , nem kellett például diétáznom, mert mindig is vékony voltam. A válogatásra smink nélkül, teljesen természetesen mentem el Debrecenben, csak felvettem egy egyszerű farmert és pólót, hogy látható legyen az alakom.

Mi volt a legszuperebb lehetőség, amit a verseny óta kaptál?
Bejártam a világot, rengeteg külföldi barátra tettem szert, és valóra váltak a legnagyobb vágyaim. Őszintén mondhatom, hogy már nem tudnám elképzelni az életemet a modellkedés nélkül!

Rengeteg kifutón sétálhattál már végig, mely show-kra vagy a legbüszkébb?
Mindegyik divatbemutatóra büszke vagyok, de ha ki kell emelnem egyet, akkor mindenféleképpen a Jean Paul Gaultier Showt választom, amivel egy nagy álmom vált valóra, hiszen rajtam kívül csak híres topmodellek szerepeltek a divatbemutatón, és abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy én nyitottam és zárhattam is a show-t.

Mi a legnehezebb dolog a modellkedésben?
A folyamatos megfelelési vágy. Minden nap a legjobb formánkat kell hoznunk a castingokon, a fotózásokon és a divatbemutatókon egyaránt. Bármelyik nap bejöhet egy nagyon fontos opció vagy lehetőség és mindig készen kell állni. Ez a folyamatos készenlét nagyon nehéz és óriási fegyelmezettséget igényel, de pontosan ez az, ami végső soron a különbséget jelenti egy igazán sikeres és egy átlagos (vagy egyszezonos) modell között.

Van olyan világhírű modellbarátnőd vagy haverod, akit a Cosmo-lányok is ismerhetnek?
A fiúk közül Cole Mohr-t emelném ki, akivel egy Los Angeles-i fotózáson barátkoztam össze. Arról lehet ismerős az újság olvasói számára, hogy rengeteg tetoválása van, és Terry Richardson stúdiójában többféle elvont fotó készült már róla. (Olyan kampányokban szerepelt, mint a Burberry, Marc Jacobs, Valentino, H&M, Tommy Hilfiger, Levis …) Természetesen felületesen szinte minden TOP50-es lánnyal volt már szerencsém megismerkedni, együtt dolgozni a divathetek alatt, két szezonnal ezelőtt például volt egy nagyon vicces eset, amikor pont a már említett Gaultier bemutató backstage-ében megkértem Bálintot, az anyaügynökömet, hogy hozzon nekem egy flakon ásványvízet, de mire odaért volna vele, nekünk már fel kellett menni a lejáró próbára, és egyszer csak a kedvenc modellem és példaképem, Karlie Kloss jött oda hozzám a Bálint által vele felküldött ásványvízzel.

Ha te is szívesen belekóstolnál a modellszakmába, akár Kata, próbáld ki magad a Valentine Supermodel 2013 modellverseny, amelyet immár ötödik alkalommal rendez meg az ország nagyvárosaiban és a határon túl a VM modellügynökség! Most pénteken és szombaton Budapesten, vasárnap pedig Debrecenben castingolnak. A részleteket itt találod: http://www.facebook.com/valentinesupermodel/app_196980590449607


Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty