2013.05.10.@ 11.05

Boyfriend Tuning: milyen a jó pasitetoválás?

Egyre több pasi dönt a tetoválások mellett és olykor a minőség rovására megy az elhamarkodott “varratás”. Ha a barátod is fontolgatja a tetkókészítést, segíts neki a felkészülésben.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Boyfriend Tuning: milyen a jó pasitetoválás?

A legtöbb lány szerint a tetkók nagyon vonzóak tudnak lenni egy pasin, ha valóban tudja őket viselni. A kérdés már csak az, hogy mi a mennyiség, ami már nem imponál a lányoknak, hanem inkább taszító lehet. A tetoválást tervezők esetében fontos leszögeznem, hogy ez az a pont, amikor ne spórolj, mert nagyon fontos, hogy szép munkát végezzenek rajtad, hiszen egy életre a testeden fog maradni és ha elszúrják, akkor minden nap szembesülhetsz életed legnagyobb hibájával.
Ha a barátod szeretne tetoválást,de retteg a fájdalomtól, akkor célszerű egy olyan testrészt választani, ami kevésbé érzékeny, pl. a comb vagy a bicepsz. A legfájdalmasabb helyek azok, ahol sok az ideg, illetve ahol a csont és a bőr közel van egymáshoz, és köztük alig van zsírszövet.

Ha inspirációra van szükséged, akkor nézd végig a képeket, amelyek között olyan híresség is felbukkan, mint David Bechkam, akinek kifejezetten jót tett a tű és a tinta (na és az évek).

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty