2013.05.10.@ 08.05

Tűnj ki a tömegből dizájner ékszerekkel!

Az eVe ékszermárka egyre népszerűbb, ami nem csoda, hiszen hihetetlenül különleges kiegészítőket kínál, amelyek biztosan nem jönnek veled szembe az utcán! Ha kíváncsi vagy, ki áll a márka mögött, olvasd el az eVe alapítójával és tervezőjével, Reményi Évával készült interjúnkat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tűnj ki a tömegből dizájner ékszerekkel!

Mint ékszertervező, milyen tippet adnál az olvasóknak, mi alapján válasszanak maguknak ékszert?
A legfontosabb szempont, hogy a ruhatáraddal jól össze tudd passzintani az ékszert, mind a színvilágot, mind a stílust illetően. Bár azt gondolom, hogy manapság nincs semmi kőbe vésve, akár egy szolidabb nő is bátran felvehet olykor egy-két merészebb darabot.

Te milyen ékszert viselsz legszívesebben?
Én az egyszerűbb formavilágú, ám ütősebb darabokat kedvelem, melyek akár önmagukban is öltöztetnek.

 

Mióta foglalkozol ékszerkészítéssel?
Hobbiszinten már 6-7 éve, hivatásszerűen pedig, mint ötvös, 3 éve foglalkozom ékszerkészítéssel. A szakmát Reményi Katalin ötvösművésznő nyílt alkotóműhelyében kezdtem tanulni, majd beiratkoztam a Budapesti Szolgáltató- és Kézművesipari Szakképző Iskola, kétéves, ötvös-aranyműves képzésére, amelyet tavaly fejeztem be. Azóta építgetem saját ékszermárkámat, az eVe-t. Leginkább rézből és ezüstből dolgozom, de rendelésre aranyból is készítek ékszereket.

Mi a legnépszerűbb darabod, amit a leggyakrabban keresnek nálad?
A sárgarézből készült „cintányér” gyűrűből illetve a „fűszálas” ékszerekből nem győzök eleget csinálni. Mindkettő tipikusan az az ékszer, amit minden korosztály viselhet és szinte minden öltözékhez jól passzol!

Milyen motívumot használsz legszívesebben az ékszereid készítésekor?
Szeretem a geometriai formákat (gömb, kocka, gúla…), valamint az olyan egyszerűbb motívumokat, mint pl. a szív. A 2013-as tavaszi/nyári kollekció befutó formája pedig a háromszög lett.

Hol lehet megvásárolni a munkáidat?
Az alábbi üzletekben és webshopokban: Mono Fashion, wonderLAB , My Day Collection, Redmint, Narval Market. Továbbá tőlem személyen, a honlapon keresztül: www.evekszer.hu Legnagyobb örömömre egyre bővül az üzletek köre, nemrégiben egy kaliforniai webáruház is rendelt tőlem.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty