2013.05.22.@ 02.05

Boyfriend Tuning: kritikus színek

Minden férfi számára vannak olyan színek és árnyalatok, amiket már nem mer bevállalni az utcán, ezért sokszor inkább teljesen közömbös és átlagos összeállítást sikerül választani. Én azt tanácsolom, hogy ezt ne engedd!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Boyfriend Tuning: kritikus színek

Mindjárt itt a nyár, és az üzletek nadrágok, felsők, atléták és shortok széles palettáját kínálják a barátodnak. Színek és izgalmas minták jegyében telik az idei szezon, de azt látom, hogy nagyon kevesen merik hordani a karakteres színnel rendelkező darabokat. Nagyon fontosnak tartom leszögezni, hogy nem attól lesz valaki férfias, ha abszolút semmilyen, vagy ha csak sötétebb tónusú ruhákat visel. Úgy gondolom, hogy egy pasi akkor is meg tudja őrizni a maszkulin jegyeit, ha egy élénk színű nadrágot visel, hiszen minden a kisugárzáson, a “tálaláson” múlik. Sosem szabad elfelejteni, hogy mindenki elsősorban önmagáért öltözködik.

Tipp: ha a pasid még kezdő a színes ruhák “terepén”, akkor próbáljon mellé egy kicsit egyszerűbb felsőt választani. Egy élénk színű zakó esetében azonban bátran lehet egy szintén vibráló színű nadrágot viselni. Azonban nem feltétlenül szerencsés, ha mindkét darab ugyanazt a színvilágot képviseli.

Lányok! Szerintetek mely színek tűnhetnek furán egy pasin?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty