2013.05.23.@ 08.05

A hónap modellje: Andy

Nagy Andy, a NumberOne ügynökség modellje igazán elragadó jelenség. Hatalmas szemei, cserfes stílusa azonnal lenyűgözött minket. Bár már számos külföldi munkája volt, most először szerepel magyar magazinban. Ismerd meg jobban te is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A hónap modellje: Andy

Mesélj, hogyan indult a karriered?!
Ahhoz képest, hogy a legtöbb lány manapság tizenévesen kezdi a modellkedést, én későn vágtam bele. Nem gondoltam volna, hogy valaha ebből fogok megélni, de aztán leszólított az ügynököm Budapesten, a Deák téren, és másfél év alatt gyorsan kialakultak a dolgok: két hónap Kínai kitérő után Milánóban már pár nap múlva egy ismert magazin címlapján landoltam!

Szerinted hogyan lettél ilyen rövd idő alatt ennyire sikeres?
Az ügynökségem rábeszélt, hogy vágassam le a hajamat, mert így jobban ki tudok tűnni a többi szép lány közül, kitörhetek a katalógus lány szerepkörből, és több presztízs-munkát kapok. Igazuk lett, és azóta már van Elle, 1st, Harper’s Bazár, sőt még Vogue címlapom is.

Milyen volt a Cosmo-fotózás?
Nagyon szerettem volna, hogy magyar magazinnak is dolgozzak. Hogy itthon is megismerjenek, magyar oldalakon lássanak a szüleim, a barátaim. Öülök, hogy a Cosmopolitannel ez a vágyam is megvalósult.

Hogyan képzeled el a jövődet?
Egyelőre csak élvezem azt, ami van. Idén nyáron férjhez megyek az osztrák barátomhoz, és ez egy nagy lépés lesz annak ellenére is, hogy már öt éve együtt vagyunk. Ugyanakkor még legalább 2-3 évig szeretném a modellkedést is folytatni. A szabadidőmben lelkesen járok főzőtanfolyamokra, hot jógára, és a barátom most tanít teniszezni. Emellett pedig gyermektörténeteket írok. Már gyűlnek a kéziratok, és remélem egyszer könyv is lesz belőlük!

Keresd Andy-t a júniusi Cosmo 114. oldalán, a Backstage Baby című diavatanyagban!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty