We Love Adele – Önbizalomturbó egy profitól

Az énekesnő lányok ezreinek ad önbizalmat azzal, hogy büszkén vállalja telt idomait, és egy cseppet sem aggodalmaskodik amiatt, hogy nem 40 kiló!

We Love Adele – Önbizalomturbó egy profitól

Adele külseje mindig kifogástalana vörös szőnyeges rendezvényeken, és stylistja, Gaelle Paul szerint ő az egyik legmagabiztosabb híresség, akivel valaha találkozott. „Adele teljesen jóban van a testével, és azzal, ahogyan kinéz. Sosem lépett önbizalomhiányosan a vörös szőnyegre, nem úgy mint néhány másik kliensem!” – mondta. A stílustanácsadó azt is elárulta, hogy az énekesnő minden egyes fontos partin visel alakformáló fehérneműt, mert így szebben mutat rajta a ruha. De ez az egyetlen dolog, amit bevet a dögösebb megjelenésért. „Adele legszívesebben mindig feketét visel, de nem azért mert slankít, hanem mert imádja Johnny Cash-t, és ő is mindig feketét hordott.”

Egyébként az éneksnő tényleg büszke a testére: „Sok olyan emberrel találkozom, akik folyton szabályok szerint élnek, mert vékonyabb testet és nagyobb cickókat szeretnének – ettől pedig sokszor kiborulnak. Én nem akarok ilyen életet! Persze néha én is bizonytalan vagyok, de nem barátkozom olyanokkal, akik ezt erősítik bennem. Így is túl sok a dráma az életemben, úgyhogy nincs energiám még a külsőmön is aggodalmaskodni. Nem szeretek edzeni, de enni és finom borokat iszogatni annál inkább!” – mondta Adele egy interjúban. Ugye, milyen vagány?

Még több

fashion_beauty