2013.05.30.@ 12.05

Ne maradj le a modellkarrierről!

Utolsó válogatójához érkezett a Valentine Supermodel 2013 modellverseny, amelyet immár ötödik alkalommal rendezett meg az ország nagyvárosaiban és a határon túl a VM modellügynökség!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ne maradj le a modellkarrierről!

Tavaly 14 nemzetközi ügynökség volt kíváncsi a gálán szereplőkre, például a Kate Moss-t és Cara Delevigne-t felfedező, és a mai napig foglalkoztató londoni Storm képviselője. De itt volt a világ jelenleg első számú ügynöksége, a többek között Giselle Bündchent, Heidi Klumot, Lara Stone-t vagy Palvin Barbarát is képviselő IMG Models is. Idén azzal a céllal jönnek, hogy Budapesten, a Valentine Supermodel of the year 2013 modellfelfedező versenyen találják meg a jövő topmodelljeit. A VM modellügynökség idén egy hónapon át, 17 helyszínen keresi a legtehetségesebb 14 lányt, akik június 15-én a döntőben 18 nemzetközi ügynökség képviselői előtt mutatkozhatnak be.

Mit lehet nyerni?
A Valentine Supermodel versenynek nincs jelentkezési, nevezési, vagy részvételi díja, csak az adottságok számítanak. Az elmúlt 3 évben 11 olyan modell szerepelt a new yorki, londoni, párizsi, vagy milánói divatheteken, akiket ezen a versenyen fedeztek fel. Köztük volt az a Kate Kondas, azaz Kondás Kata, aki a Valentine Supermodel 2009 verseny győzteseként lépett a kifutókra, és azóta az ország egyik legismertebb modellje. Tavaly februárban például, New Yorkban ő vonult az élen a a Calvin Klein Show fináléjában. Ugyancsak vele kezdődött és végződött Párizsban a Jean Paul Gaultier bemutató, ezen kívül olyan divatházak kifutóin tűnt fel a tavalyi évben, mint Ralph Lauren, Alexander McQueen, Just Cavalli, Giorgio és Emporio Armani, Thierry Mugler, vagy BCBG Max Azria. Ráadásul a VM az első 5 helyezett lány között garantált összegű modellszerződéseket oszt szét, összesen 21 milió Forint értékben!

Kiket várnak a versenyre?
Azon 14 és 21 év közötti nemzetközi karrierre vágyó lányok jelentkezését várják, akik rendelkeznek a nemzetközi modellkedéshez szükséges külső adottságokkal, valamint megfelelő hozzáállással és pozitív személyiséggel. Kondás Kata karrierjét sok hozzá hasonló fiatal lánynak szeretné megteremteni a VM Model. „Egészen elképesztő érzés, amikor egy ilyen versenyen felfedezünk és elkezdünk dolgozni egy átlagos iskolás kislánnyal, aki majd 3 év múlva New York legmenőbb kifutóján sétál végig, 17 évesen, kész nőként, magabiztosan és büszkén, hiszen beteljesült az álma és a miénk is. Megváltozott az élete. Ezek azok apillanatok, amikért érdemes csinálni az ilyen versenyeket.” – állítja Pethő Bálint az ügynökség vezetője, akit bővebben is kérdezhetsz a Valentine Supermodel 2013 utolsó castingján, hiszen az ország minden egyes válogatóján személyesen jelen volt a VM MODEL szakmai csapatával, így az utolsó helyszínen is ott lesz!

Ha szeretnél jelentkezni, látogass el május 31-én, pénteken Budapesten a Westend City Centerben lévő Retro üzletbe 13 és 18 óra között.

Bővebb infókért katt ide: http://vmmodel.hu/#!hu/vm-supermodel

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty