2013.05.31.@ 10.05

Boyfriend Tuning: kiegészítők a pasidnak

Úgy gondolom, hogy nagyon kevés magyar férfi hord kiegészítőket. Nem feltétlenül a külföldön megszokott ékszerek halmozására gondolok elsősorban, inkább arra, hogy még egy karórát sem sűrűn látunk a magyar férfiak karján.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Boyfriend Tuning: kiegészítők a pasidnak

Azonban nem gondolom, hogy ez feltétlenül a pasik divattól való elzárkózásának eredménye lenne. Sokkal inkább a lehetőségek korlátozásáról van szó. Az angliai üzletekben külön figyelmet fordítanak a férfiaknak szánt ékszerekre és tárcáknak is (mellesleg elképesztően nehéz itthon normális tárcát találni, hiszen a legtöbb márka úgy gondolja, hogy a férfiaknak csak kártyáik vannak, így a készpénznek abszolút nem szorítanak helyet). Rengeteg nyaklánc, karkötő, gyűrű és elképesztően izgalmas kiegészítők sorakoznak a szigetország üzleteinek polcain, amelyek teljessé tehetik a mindennapi összeállításainkat.

A kérdés már csak az: hol van a határ?

Úgy gondolom, hogy nagyon jól is elsülhet az ékszerekkel való játék a férfiak esetében is, azonban az megint egy más kérdés, hogy valaki mennyire képes ezzel azonosulni. Nem hiszem, hogy bárki is vesztene a férfiasságából, ha kipróbálja. Szerintem érdemes új területeket is felfedezni az öltözködés tekintetében is.

Hol keresgéljetek?

A kíváncsikodóknak bátran ajánlom a TOPMAN online shopját, ahol valóban nagyon különleges kiegészítőkkel találkozhatnak, sőt, a szuper akciók miatt akár 2-3 fontért is rendelhetnek.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty