Bolondítsd meg a make upod!

Minden reggel ugyanazt a natúr sminket pingálod az arcodra, nehezen próbálsz ki új technikákat, de azért szeretnéd felturbózni a külsőd? Csempéssz egy kis színt a megjelenésedbe!

Bolondítsd meg a make upod!

Cseréld le a natúr színű rúzsodat vagy ajakbalzsamodat egy élénk színű szájfényre, amely a legegyszerűbb szemsminket is egy pillanat alatt kacérrá teszi. Próbáld ki a Maybelline újdonságát, a Color Senstaional pink ajakfényt! (Ára: 2199 HUF)


Ha nem szívesen hangsúlyozod az ajkaidat, válassz egy színes szemhéjpúdert a jól bevált bézs- és homokárnyalatok helyett. A Lancome új Doll Eyes paletta-kollekciójában találod ezt színösszeállítást. A termék különlegessége, hogy a doboz és az applikátorok is mágnesesek, így nehezebb őket elhagyni, ráadásul a színeket vízes ecsettel használva még intenzívebb hatást érhetsz el. (Ára: 13 900 HUF)


De ha igazán bevállalós vagy, fesd a pilláidat neonszínűre. Így a megszokott sminkeden csak minimálisat kell módosítanod, mégis hatalmas változást érhetsz el. A L’Été Papillon de Chanel szempillaspirál kollekció 5 élénk színt tartalmaz, te melyiket választanád? (Ára: 9 850 HUF)


Még több

fashion_beauty