Napi Shopping Tipp: Virágos fejdíszek

Dobd fel a szettjeidet egy bohókás, dögös vagy épp vagány virágos fejdísszel, hogy még véletlenül se olvadj bele a szürkeségbe, és te lehess a legfeltűnőbb csajszi!

Napi Shopping Tipp: Virágos fejdíszek

Lila:
Ez az óriás lila virággal díszített hajráf csodásan feltuningolja a legegyszerűbb szettet is. Ha megtetszett, és elég bevállalós vagy hozzá, ITT rendelheted meg 5 900 forintért, és egy-két héten belül teljesen ingyen házhoz is szállítják neked!

Pink:
Ha csíped az élénk színeket, de megelégszel egy visszafogottabb virágdísszel, ez a pink hajráf biztosan tetszik majd! 3 100 forintért lehet a tiéd INNEN, szállítási költség pedig nincs!

Óriási:
Romantikus és hippi lányok alapvető kiegészítője ez az óriási virágos fejdísz. Bár nem éppen olcsó darab, hiszen 20 500 forintba kerül, de 100%, hogy nem jön veled szemben sehol, ráadásul ingyen kiszállítják neked! Katt IDE érte.

Pillangós:
Nem éred be egy szimpla virágdísszel? Itt egy egész kompozíció, amit még egy pillangóval is megspékeltek. ITT vásárolhatod meg 5 500 forintért, ingyen pedig teljesen az ajtódig viszik neked. Bónusz: ez a hajpánt elasztikus, így hajgumiként is használhatod!


Rockos:
Ezt a vagány, kissé rockos darabot még Frida Kahlo is megirigyelné. Szuper kiegészítője egy nyári fesztiválnak, és most 6 600 forintért szerezheted be, ha IDE kattintasz. A házhoz szállítás ingyenes!

Ausztusban te is virágos fejdíszben rázod majd a fejed a Sziget fesztiválon? ITT találod a részletes programokat!

Még több

fashion_beauty