Sminkeld el a fáradtság jeleit!

Túl sokáig trtécseltél a lányokkal este, és több koktél csúszott le a kelleténél, így másnap enhény szólva sem tűnsz frissnek és kipihentnek? Tüntesd el a fáradtság jeleit make up-trükkökkel!

Sminkeld el a fáradtság jeleit!

Karikák: Még véletlenül se kenj két kiló korrektort a szemed alá, inkább találd meg a helyes árnyalatot! Először egy könnyed hűsítő szemkörnyékápolóval pótold tedd firssebbé a tekinteted, majd egy világos, kissé fényő korrektorral fedd el a karikákat egy-két rétegben!
Cosmo-tipp: A Vichy Liftactiv szérum nem csak a szemkörnyéket, de a pillákat is ápolja, így nyíltabbá és kipihentebbé teszi a tekintetedet. (Ára: 8 699 HUF)


Vörös szem: Olyan szemhéjpúder-, tus-, vagy szemcerka-árnyalatot válassz, ami kioltja a piros színt. Jó választás a sötétbarna vagy a zöld, a vízvonalba pedig hasznos lehet a barack-vagy fehér szín.

Sápadtság: A vastag alapozóréteg és bronzosítók helyett ilyenkor a legjobb egy friss barackos- vagy rózsaszínes arcpír, ami üdébbnek mutatja a megjelenésedet.
Cosmo-tipp: A MAC In Extra Dimension kollekciójában találod ezt a gyönyörű, enyhén fénylő arcpírt, az At Dusk Középtónusú rózsa árnyalatot! (Ára: 6 900 HUF)


Még több

fashion_beauty