Szerezd meg a Cosmo.hu szerkesztőjének ruháit!

Június 8-án, a Cseréld le a ruhatárad a Cosmóval! rendezvényen most akár a Cosmopolitan.hu egyik szerkesztőjének cuccait is hazaviheted.

Szerezd meg a Cosmo.hu szerkesztőjének ruháit!

Szerkesztőnk, Brigi 5 darabot dobott be a közösbe:


„Amikor kapható volt az első Gossip Girlös kollekció Magyarországon az egyik üzletben, én azonnal lecsaptam erre a felsőre! De aztán rá kellett jönnöm, hogy attól még, hogy a kedvenc sorozatom szereplői pózolnak rajta, még nem áll jól, így sosem vettem fel. Remélem valaki rátalál a ruhacserén!”

„A pöttyös szoknyát sem viseltem soha, mert bár nagyon tetszik, valahogy nem az én stílusom. De biztosan megtalálja a gazdáját!”

„A virágos ujjatlan felső nagy kedvencem volt egy időben, és blézerem alatt is ezt viseltem, amikor a Cosmóhoz jöttem állásinterjúra. Úgyhogy igazi szerencsehozó darab.”

„A fekete bő póló szuper viselet cicanadrághoz, mert elől rövid, de hátul hosszabb. Ez is csak egy kezdeti fellángolás volt az üzletben, de amikor már haza vittem, rájöttem, hogy nem passzol a stílusomhoz.”

„A nyakbakötős ruha igazi nyaralós darab. Talán egyszer volt rajtam, mert jobban szeretem az egyszerűbb rucikat, viszont több barátnőm is próbálta tőlem elszedni, és mivel nem tudtam eldönteni, hogy kinek adjam, inkább a Cosmo ruhacsere mellett döntöttem!”

Nagy szeretettel várunk mindenkit szombaton Budapesten, a Corvin Plázában, ahol a többi Cosmo-lány megunt cuccai mellett, a fenti csodás darabokat is megkaparinthatod! Az eseményről minden információt megtalálsz ITT!

Még több

fashion_beauty