Párizsi sikk a H&M-nél

Idén ősszel a H&M újra egy menő divattervezővel közösen készített kollekciót dob piacra, a dizájner pedig nem más, mint Isabel Marant!

Párizsi sikk a H&M-nél

Isabel stílusa – akinek a wedge sneakers-t (a rejtett telitalpú sportcipőt) köszönhetjük – könnyed, elegáns, kissé rockos és nagyon franciás, és a tervezett ruhákon is pontosan ezek a stílusjegyek jelennek majd meg. A rucikat november 14-től világszerte 250 H&M üzletben, és online lehet megvásárolni. Ráadásul nem csak a csajoknak, de most először pasiknak is tervezett cuccokat Isabel.
A dizájner nagyon örült, amikor felkérte a márka a feladatra, hiszen eddig mindig a legnevesebb tervezőkkel dolgozott együtt a márka, például Maison Margielával vagy Donatella Versacé-val.

Isabel stílusa könnyed, elegáns, kissé rockos és nagyon franciás, és a tervezett ruhákon is pontosan ezek a stílusjegyek jelennek majd meg. A rucikat november 14-től világszerte 250 H&M üzletben, és online lehet megvásárolni. Ráadásul nem csak a csajoknak, de most először pasiknak is tervezett cuccokat Isabel. A dizájner nagyon örült, amikor felkérte a márka a feladatra, hiszen eddig mindig a legnevesebb tervezőkkel dolgozott együtt a márka, például Maison Margielával vagy Donatella Versace-val.

Még több

fashion_beauty