Az új szépségikon: Ireland Baldwin

Nem véletlen, hogy a csajszi a divatvilág legújabb kedvence, hiszen szuper géneket örökölt szupersztár szüleitől! De van pár olyan szépségtrükkje is, amit mindenkinek érdemes kipróbálni.

Az új szépségikon: Ireland Baldwin

Ugye, hogy első pillantásra ismerősnek tűnik ez a szőke hajú lány? Ez azért lehetséges, mert kiköpött úgy néz ki, mint anyukája, Kim Basinger fiatalabb korában. De néhány vonásában nagyon emlékeztet a papájára, Alec Baldwinra is. Hát igen, azért ilyen dögös szülőkkel nem nehéz! De a 17 éves Ireland saját magának is köszönheti, hogy így felfigyelt rá a modellszakma és őt tekintik a legújabb szépségikonnak.

A szakmában nagyon csípik a természetességét és vagány kisugárzását. Legutóbb egy magazinnak pózolt bikiniben, ahol néhány szépség trükköt is elárult:

Milyen egészséges nasival tartja magát formában? „Ha megéhezem ebéd és vacsi között, néhány almaszeletre egy kevés mandulavajat kenek. Ez egyszerre egészséges és igazi csemege is.”

Mivel óvja a bőrét? „Clinique naptej nélkül soha nem mennék a strandra.” Gondoljuk, a lehető legnagyobb faktorszámúra szavaz, hiszen ultravilágos, érzékeny a bőre.

Minek köszönheti szuper alakját? „Naponta kétszer járok rövidebb edzésekre, de a hagyományos kardio mellett csípem a vízi sportokat, mint például a paddle boardot és a szörföt is.”

Első sor, Emmy Rossummal


Pasijával, Slater Trouttal, aki paddle board edző (már érted, miért rajong ennyire ezért a sportért a csaj?)

Még több

fashion_beauty