Itt vannak a Swatch Roland-Garros karórái

A Swatch csatlakozik a párizsi Grand Slam-rajongókhoz a 2013-as Roland-Garros francia teniszbajnokságon: két nagyon dögös karórát készítettek. Neked melyik tetszik jobban?

Itt vannak a Swatch Roland-Garros karórái

A Swatch örömmel csatlakozik a világ teniszrajongóihoz és várja az izgalmas és drámai pillanatokat, amelyek a 2013-as Roland-Garros Francia Teniszbajnokság központi pályáján játszódnak majd le. A svájci márka a sportok nagy rajongója és támogatója, és a párizsi vörös agyag pályákon játszott Grand Slam torna az év egyik legszenzációsabb bajnoksága. A játékosok és a rajongók megünneplésére a Swatch két különleges nyertes órát alkotott az idei év sporteseményére. A SWATCH ROLAND-GARROS BLACK SMASH (SUOZ400) elnevezésű dögös Swatch New Gent órát vagány fekete és narancs teniszlabda mintával díszíti, ami a számlaptól és a toktól egészen az erős szilikon szíjig húzódik.

A SWATCH ROLAND-GARROS WHITE SMASH (GZ412) elnevezésű Swatch Gent Orginal társán lenyűgöző teniszlabda design variáció látható világos szürke, fehér és piros színekben. Ez a két vadonatúj modell speciális csomagolásban érkezik, amely az órák tenisz labda grafikáit folytatja és dolgozza fel. Mindkét Roland-Garros Swatch különlegesség hamarosan kapható lesz a BL Óraszalon üzleteiben.

Még több

fashion_beauty