Az idei nyár buliszínei: fekete és arany

Ha igazán feltűnő akarsz lenni a partiban, viseld a legelegánsabb és legszexibb színkombót – és rendelj a pultostól egy szintén arany-fekete színekben pompázó mézes-almás Strongbow cidert, ami tökéletesen megy majd a szettedhez!

Az idei nyár buliszínei: fekete és arany
galéria

Az idei nyár buliszínei: fekete és arany

Az idei nyár buliszínei: fekete és arany

Fotó megosztása:

Ez a két szín együtt olyan királynői kisugárzást ad, hogy önkéntelenül is úgy vonulsz majd az asztal és a bárpult között, mintha a vörös szőnyegen lennél. Ha egy kis inspirációra van szükséged vásárlás előtt, nézegesd meg a fenti galériánkat, amelyben bemutatjuk a legdögösebb arany-fekete szetteket, a kedvenc sztárjaidon.

Szegedi Kata tervezte a Strongbow hostesseinek formaruháját
(a képen a modellek Kata tavaszi-nyári kollekciójának darabjait viselik)

Leültünk beszélgetni a lenyűgöző kollekcióiról híres Szegedi Katával is, hogy meséljen kicsit az idei nyári trendekről.

Nagyon tetszik nekünk, hogy ilyen szabadon értelmezted az állatmintát az idei tavaszi-nyári kollekciódban. Miért éppen a harcoshalra és a tenger élővilágára esett a választásod?

A harcoshal sziluettje és az élénk színei nagyon különlegesek és vibrálóak, tökéletesen illettek a sportos inspirációhoz.

A printelt borítéktáskáid kétségkívül az idei nyár top különlegességeinek számítanak, nekünk legalábbis ezek a kedvenceink a kollekciódból. Neked is van kedvenced az új darabjaid közül?

A kedvenceim a szintén printelt bomberdzsekik, könnyen kombinálhatóak, kényelmesek és minden öltözéket izgalmassá tesznek.

 

Hogyan szoktál nekiállni a tervezésnek? Egész évben gyűjtöd az inspirációkat, ötleteket, utazol, bemutatókat, filmeket és magazinokat nézegetsz, anyagokra vadászol?

Az utazásaim nagyon befolyásolják a kollekciók világát, sokat merítek ezekből az élményekből. Munka közben mindig szól zenei is, mostanában éppen Guns’n’Roses és Azari dübörög a showroomban!

Mi az a darab ruha vagy kiegészítő, amit idén úgy érzed, hogy muszáj megszerezned (akár hazai akár külföldi kollekciókból)?

Nagyon szeretem az óriási, mintás kendőket, sőt, gyűjtöm őket. Ebben a szezonban is biztosan beszerzek egyet. A Proenza Schouler tervezőpàros táskái is gyönyörűek, már van egy fekete klasszikus PS1-em, most egy kéket mindenképpen beszerzek majd!

Még több

fashion_beauty