2013.07.02.@ 13.07

Magyar lány a Nivea világkampányában

Miskolczi Szilvi modell nagyon izgalmas életet él: a nagy divatvárosok mellett dolgozott és élt már Japánban és Koreában is, hamarosan pedig az összes országban Szilvi mosolyát láthatják majd, ugyanis őt választották a Nivea-világkampány arcának. A Cosmo.hu-nak a friss élményeiről mesélt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Magyar lány a Nivea világkampányában

Gratulálunk a Nivea-világkampányhoz! Évek óta voltak már kisebb munkáid a cégnél, érezted, gondoltad, hogy ilyen szépen beérik majd mindennek a gyümölcse?

Köszönöm! Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy engem választottak az egyik új hajtermékcsalad arcának. Az utóbbi években voltak már munkáim kozmetikai márkáknak, de ez az első, ami előreláthatóan nagyon sok országban jelenik majd meg egyszerre. Nagyon jó érzés, amikor egy úton haladva új lehetőségel nyílnak meg és izgatottan várod, hogy mi lesz a következő.


Készül Szilvi frizurája a kijevi forgatási helyszínen

Milyen volt a fotózás és a forgatás?

A fotókat Hamburgban, a tévereklámot Kijevben forgattuk az Ukrajna Ház hosszú lépcsőjén és az aulájában. Kristálycsillárokkal és tükrökkel díszítették fel az épület belsejét, így a végeredmény egy modern operaház hatását keltette. Hosszú napokig tartott a forgatás, napi 20 órás, szünet nélküli munkával, az ebédszüneteim alig 5-10 percei közben már hajmesterek szorgos kezei készitettek fel a következő jelenetre. Izgalmas volt és nagyon jó hangulatban telt a munka. A nemzetközi csapat – franciák, németek és ukránok – professzionális szinten dolgoztak, hogy minden a lehető legjobban sikerüljön. A francia rendező igyekezett a kedvemben járni még a zenei aláfesteét is az ízlesemnek megfelelően válogatta össze, így a hét végén már mindenki kívülről fújta a kedvenc dalaimat.
A munka végére érve nagy volt a boldogság, és míg a stáb nagy része mehetett aludni, nekem repülnöm kellett Olaszországba egy újabb fotózás helyszínére, frissen es üden, mintha épp kialudtam volna magam.

 

Micsoda tempó! Ha jól tudom, 8 éve vagy a Visage-nál, és azóta folyamatosan remek melóid vannak. Éltél már Hong Kongban és Tokióban is, jelenleg pedig Milanóban laksz. Van már következő álom célállomásod, vagy most itt jó?

Igen, 8 éve kerültem a Visage Management-hez és mindenképpen életem egyik legjobb döntése volt, hogy őket választottam. Nem csak külföldön, hanem Magyarországon is számos reklámfilmben és kampányban szerepelhettem (például Gilette Venus, Garnier…), amit nekik köszönhetek! Nekik köszönhetem a nemzetközi ügynöksegekkel kötött szerződeseimet is, ez mind az összeszedett háttérmunkájuknak az eredménye.
Szeretem Olaszországot, az életérzést, a napsütést, a jó ételeket, a szép tájakat, jól érzem magam itt. Emelett nekem nagyon fontos, hogy Magyarország közel van, így rövid időn belül hazajutok, hogyha látni szeretném a családomat és a barátaimat. Sok helyen jártam, de a legjobban Európában érzem magam, a kultúra, az emberek mentalitása is közelebb áll hozzánk, magyarokhoz. Úgyhogy nem tervezem, hogy messzire megyek, inkább arra szeretnék koncentrálni, hogy a környező nagy divatvárosokban, Párizsban, Londonban, Barcelonában és Németország városaiban található klienseknek elerhető távolságban legyek, amikor munkára hívnak.

Mit tanácsolnál azoknak a lányoknak, akik szeretnének nemzetközi hírű modellek lenni? Hogyan lehet erre testileg és lelkileg felkészülni?

Az állandó utazás, környezetváltás miatt fizikailag állandó készenlétet, fittséget és teherbírást kíván meg ez a szakma. Az egészséges életmódba bele lehet tanulni, és előbb-utóbb életstílussá valik. Ez semmiképpen nem a koplalást jelenti, hanem az egészséges táplálkozást, a mozgást és az elegendő alvást stb. Én például igyekszem gluténmentes, friss, változatos ételeket fogyasztani, így nem érzem magamat nehéznek, fáradtnak, könnyebben veszem az akadályokat nap mint nap, és a szervezetem jobban tudja hasznosítani a bevitt vitaminokat és ásványi anyagokat.
Nagyon fontos egy tapasztalt ügynökséget találni, akik megbízhatóak, szeretnek, támogatnak és elindítanak a pályán; emelett legyél kitartó, lelkes és szorgalma! Mindig legyen B-terv az életben, a legnagyobb hibának tartom mindent feladni és csak a modellkedésre építeni a jövőt! Ha olyan szerencsés vagy, hogy rendelkezel a szakma által előírt fizikai szépséggel és követelmenyekkel, azt okosan kell kihasználni és befektetni a jövődbe.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty