2013.07.04.@ 11.07

Legyen az okostelefonod a legstílusosabb kiegészítőd!

Az okostelefonok éppen azok az eszközök, amelyekbe stílusos kivitelezésük miatt könnyen beleszerethetsz, és aztán szinte divat kiegészítőként is használhatod a kütyüdet, amely szinte mindig veled van. A divat szerelmeseinek egészen biztosan megdobogtatja a szívét a Samsung csúcstelefonja, a Galaxy S4 – karcsú és kecses formájával, kiváló minőségű kijelzőjével. Noha még vékonyabb és könnyebb, mint elődei, a Galaxy S4 jóval több erőt rejt magában azoknál.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Legyen az okostelefonod a legstílusosabb kiegészítőd!


A csúcstelefon tervezői ugyanis egy olyan okostelefont akartak létrehozni, amely azokon a területeken a legerősebb, amiket a tulajdonosai a legtöbbre értékelnek: ismeri az emberi kapcsolatok fontosságát, megkönnyíti a barátokkal és a családtagokkal való kapcsolatteremtést, egyszerűbbé és gondtalanabbá teszi a mindennapokat, valamint új élmények szerzéséhez járul hozzá.

A Galaxy S4 ezért képes arra, hogy kiváló minőségben és kreatív módon örökítse meg tulajdonosai életének minden meghatározó pillanatát: olyan funkciókkal szerelték fel, amelyekkel gyerekjáték az egyedi fotók készítése, ragyogó minőségben. Igazán különleges például a „Drama Shot” funkció, amellyel mozgó témáról gyönyörű fázis fotók készíthetők egyszerűen, vagy a „Sound & Shot”, amely megőrzi a kép készítésekor hallható környezeti zenét és hangokat is, tökéletesen visszaidézve így a fotó készítésének körülményeit. Gondolj például arra, ezentúl milyen nagyszerű felvételek készíthetők a kedvenc bandáid koncertjein!

Ezek a jelentőségteljes pillanatok mostantól albumba is rendezhetők a „Story Album” funkciónak köszönhetően, amely automatikusan képes összegyűjteni egy-egy eseményhez kapcsolódó minden fotót és helyszínadatot, így nem kell többet a leválogatásukkal bíbelődnöd.

A telefont olyan funkcióval is felszerelték, amely a kijelző felett néhány centiméterrel is képes érzékelni az ujjaid. Ezt olyan pillanatokban hasznosíthatod, amikor például a bekrémezett kezeddel nem tudod megérinteni a kijelzőt, de érintés nélkül is tudod fogadni a hívásokat, vagy éppen görgetheted az oldalakat.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy az eddig fátyol feketében és zúzmara fehérben kapható készülék hamarosan szemet gyönyörködtető kék, vörös, lila és barna színekben is megérkezik.

Neked melyik illik legjobban a stílusodhoz?

További információ: samsung.com

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty