2013.07.16.@ 16.07

Ki fedezte fel Palvin Barbit?

Palvin Barbi pózol a Cosmo augusztusi címlapján, a L’Oréal Paris szépségnagykövete és világmárkák arca. Kíváncsi vagy, ki indította el őt a világhírű kifutókon?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ki fedezte fel Palvin Barbit?

Baráti Vince amellett, hogy az ICON Model Management ügynöke, profi fotós és videókat készít, anno ő szemelte ki Méhész Balázzsal Barbit Budapesten. Sőt, képzeld, Srej Zsófira is ő bukkant rá!

Hol szoktál modelleket felkutatni?
Épp moziba menet vagy amikor épp elugrom egy új farmert venni magamnak. Szóval összességében az ügynökségünknél a modellek 99%-át az utcán leszólítva vagy a közösségi portálokon találjuk!

Melyek azok a szembetűnő tulajdonságok, amelyek alapján azonnal kiszúrsz valakit?
Ha meglátok egy érdekes arcot, akkor utána alaposan szemügyre veszem. De fordítva is igaz: oldalról vagy hátulról meglátok egy magas vékony lányt, és akkor igyekszem új haladni, hogy szembe kerüljek vele, hogy az arcát is lecsekkolhassam. Egyébként általában azokból lesznek igazán jó modellek, akik nem is gondolják magukról, hogy van esélyük ebben a szakmában!

(Vince és Barbi)

Az ügynökség mellett nem csak fotózol és videózol, de azt hallottam, hogy egy új irány is megjelent az életedben, mégpedig az éneklés…
Igen, és már több, mint egy éve kezdődött. Maximalista vagyok, és bár tudom, hogy mit akarok, abban bizonytalan, hogy vajon elég jó-e az, amit csinálok, és van-e keresnivalóm az adott területen. De szerencsére pozitívak a visszajelzések, és nagyon szeretem, úgyhogy rengeteget gyakorlok.

Ezek szerint szeretnél ezzel komolyabban is foglalkozni?
Igen, azért csinálom! Olyan nevek dolgoznak velem, akiknek a szavára érdemes adni. Magyar Hajnalnál tanulok, aki a Voice vezető énektanára. Rengeteg tehetséges ember tanul náluk, büszke vagyok rájuk! Készültek hangfelvételek, és már színpadon is rendszeresen énekelek. Hajnal mellett még rengeteg segítséget kaptam Kozma Orsitól, igazából az ő bíztatására vágtam bele az egészbe, miután hallott énekelni. Valamit a segítségemre van Kőváry Peti a NEO-ból, akivel a közeljövőben közös munkával is készülünk, Hódosi Enikő (szintén NEO) pedig a tökéletes angol kiejtést tanítja nekem.

Rengeteg dolgot csinálasz egyszerre, mi az elsődleges hivatásod?
Annak idején én is modellkedéssel kezdtem, de az nem tartott sokáig, és egy szerencsés véletlen révén kerültem a fotózás irányába. De már videókat is készítek, például Kozma Orsinak is csináltam már videoklipet. Most jelenleg a két legnagyobb szerelmem a videózás és az éneklés, de persze a modellügynökségi munka az az alap, és fotózásról sem szeretnék lemondani!

Csekkold le Vince csodás fotóit Barbiról az augusztusi Cosmóban:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty