2013.07.18.@ 13.07

Csavard be, baby!

Imádod a különleges sérókat, de a fonásokkal sosem boldogultál? Akkor kövesd a legújabb trendet, és inkább tekerj magadnak egy szuper frizkót! Most megmutatjuk a három kedvencünket, a videók segítségével pedig te is könnyen lekoppinthatod őket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csavard be, baby!

Mint egy görög istennő
Ez a frizura igazi jolly joker a hőségben, de akár a Sziget fesztiválon is elkészítheted, mert kitart a hajnali bulizás végéig is! Csak készíts egy mély oldalválasztékot, fogj két tincset a halántékodnál, és következhet is a csavarás. A francia fonás mintájára haladj körbe a hajvonalad mentén, a végén kicsit húzkodd ki a csavarokat, és máris kész a hajkoronád!

Kötelező
A matróztrend tökéletes kiegészítője ez a kötélhatású frizkó. A tengerészlányok trükkje: a két tincset végig ellenkező irányba kell csavargatni, miközben egymásba tekered őket, így nem fognak szétcsúszni. Ugye milyen szuper egyszerű?

Let’s rock
Valami vagány frizurát szeretnél a következő partira? Akkor készítsd el ezt a rockosan csavart copfot! Indíts egy alapos tupírozással, aztán jöhet is a tekergetés. Egy középső tinccsel kezdj, majd hátul lefelé haladva fogj hozzá mindig újakat. A végén hullámcsattal rögzítsd a műved, és már indulhat is a buli! Készítettünk egy ábrát arról, mire lesz szükséged  mindehhez:

És itt a videó is hozzá:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty