2013.07.22.@ 13.07

5 tipp, hogy tökéletes legyen az önbarnítás

Eddig azért nem merted kipróbálni az önbarnítót, mert féltél, hogy pocsék lesz a végeredmény? Akkor most megosztunk néhány trükköt, hogy a végén ne Donatella Versace-hoz hasonlíts!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 tipp, hogy tökéletes legyen az önbarnítás

Készülj elő: Azt már sokszor hallottad, hogy mennyire fontos az önbarnítás előtt az alapos radírozás, csakhogy egyáltalán nem mindegy, milyen terméket használsz. Felejtsd el a só vagy cukor alapú radírokat, mert általában olyan olajokat tartalmaznak, ami megakadályozza, hogy az önbarnító tökéletesen fedjen. Inkább egy luffa és szappan segítségével dörzsöld át minden porcikád, ne felejtsd ki a térdedet, a könyöködet és a mellkasod közepét sem.

Tüntesd el a száraz foltokat: A megfelelő hidratálás segíthet abban, hogy tökéletes legyen a fedés. Ehhez az kell, hogy a testednek csak azokat a részeit kend be, ahol száraz a bőröd, különben, ott sötétebb foltot hagyna a barnító. Legalább egy-két órával a művelet előtt kend be a bőröd, hogy megfelelően felszívódjon a krém.

Védekezz: Hát igen, előkerül a gumi téma, legalábbis, ami a kesztyűt illeti, mert ez megakadályozza, hogy az ujjaid vagy a körmeid sárgásak legyenek. De ahhoz, hogy jól el tudd oszlatni a barnítót, nagyon vékony, orvosi kesztyűt kell választanod.

Fontos az irány: Lentről felfelé haladj! Vagyis először a lábaidat kend be, aztán a hasadat végül a karjaiddal fejezd be a műveletet. Egy profi szakember szerint az is jó, ha egy testkefét befedsz fóliával, egy mogyorónyi barnítót ráteszel, így viszed fel a krémet, majd kézzel eldolgozod, mert így tuti nem marad ki egyetlen porcikád sem.

Fújd szárazra, édes: Állj öt percig egy ventilátor vagy légkondi elé és szárítsd magad öt percig. Csak ezek után bújj bele egy lenge ruhába, ami lehetőleg nem világos színű.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty