2013.07.24.@ 13.07

Menő vs. Ciki: beauty-bakik

Néha te is annyira megörülsz egy-egy új szépségcuccnak, hogy nem érzed, mennyi a túl sok belőle? A sztárok is így vannak vele, de most segítünk (persze nem nekik, inkább neked), hogy mit hogyan érdemes használni a szuperdögös hatás érdekében.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Menő vs. Ciki: beauty-bakik

Ugyanaz a csaj, ugyanaz a rúzs. A különbség csak annyi, hogy Leighton Meester az egyik parti alkalmából az ajkai mellett próbálta a tekintetét is kiemelni (méghozzá ultrasok szemfestékkel), ami szuper, ha Halloween van, és ijesztegetni akarsz másokat. Az év többi napján viszont jobb, ha inkább épp csak annyi tust használsz, mint Leighton a másik vörös szőnyeges bulin.

Eva Longoria csak szolidan emelte ki az arccsontját egy leheletnyi highlighterrel, Angelina Jolie viszont olyan vastagon bemázolta fel a homlokát és az orrnyergét, hogy úgy fest, mint egy viaszbaba. Vagy várjunk csak… ez a kép nem valamelyik panoptikumban készült?

Ki ne imádná a púderrózsaszín rúzst? Taylor Swift bőréhez remekül is megy ez a cukorkás árnyalat, Nicki Minaj-nak viszont pár árnyalattal sötétebbet kellett volna választania. Bár lehet az volt a célja, hogy aznap este, mikor így indult szórakozni, egy pasi se szólítsa le? Akkor viszont tökéletes a módszer, csak így tovább!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty