2013.07.25.@ 10.07

Miniszoknya-hadművelet 3 fronton

A bombabiztos csábításért most segítünk kihozni a dögös lábaidból a maximumot! Három oldalról támadunk, hogy egyszerre legyenek simák, formásak és ragyogóak a virgácsaid.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Miniszoknya-hadművelet 3 fronton

Hogyan lesznek vadítóan selymesek? A Philips piacra dobta a forradalmi Lumea Precision Plus készüléket, amely IPL technológiával varázsolja hosszantartóan szőrmentessé a lábaidat! A legjobb benne, hogy otthon használható, mindössze 15 perc alatt teheted selymessé a virgácsaidat, ráadásul az eltávolított szálaknak csupán a 20%-a nő vissza, így egyre ritkábban lesz szükséged rá. Különleges kiegészítőinek köszönhetően akár arcon vagy intim területeken is alkalmazhatod. (Ára: 159 990 HUF)


A szuper formákért: Hogy még inkább szálkássá varázsold a popódat és futóművedet, egészítsd ki a futóedzésedet egy kis lépcsőzéssel. Kombináld a sima felfutást egy kis ugrándozással (lehet páros lábbal, de fél lábon is), sőt azzal fokozod a hatást, ha egy fok kihagyásával sprintelsz fel. Irtó hamar látod majd a fejlődést.

Hódíts bronzbarnán! Feszesebbnek, soványabbnak és sokkal szexisebbnek tűnnek a lábaid, ha egészséges, napbarnított színűek. Csempéssz a kedvenc testápolódba az Estée Lauder Bronze Goddess Luminous Liquid Bronzer Fluide Soleil Tente önbarnítóból, és biztosan mindenki megfordul majd utánad, ha ellibbensz a dögös miniszoknyádban! (Ára: 8 200 HUF)


Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty