2013.07.30.@ 15.07

Menő vs. Ciki: azok a csodálatos 90-es évek

Egyre több furcsa trend vissza a Spice Girls és a biciklisnadrág korszakából. Igazából bármelyiket lehet úgy viselni, hogy dögös legyen az összhatás, a lényeg az, hogy tudd, hol a határ…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Menő vs. Ciki: azok a csodálatos 90-es évek

Kate Hudson valószínűleg húsz évvel ezelőtt is ugyanezt a hajdíszt hordta, de még most is szuperjól áll neki. A titka az, hogy szexisen kócos sérót készített vele, míg a másik képen szereplő modell láthatóan nem igazán gondolta át, mit is akar kezdeni a frizurájával, csak feltette ezt a rikító színű csatot.

Az oviban talán még te is csípted a pillangós hajdíszekért, és úgy teletűzdelted vele a fejed, mint Sarah Michelle Gellar. Rossz hírünk van: a lepkék sajnos maximum olyan formában lesznek divatosak 2013-ban, ahogy azt Tyra Banks viseli.

Nagyon érzékeny területhez értünk… A trapéznadrág egy olyan ruhadarab, aminek a szexi viseléséhez különleges tehetség kell: nem mindegy, mennyire bő és milyen hosszú fazont választasz. Heidi Klum szemmel láthatóan nem igazán találta meg a hozzá illő méretet, sőt, úgy néz ki a gatyója, mint amit azelőtt kaptak le a varrógépről, hogy befejezték volna a szabását. Rosie Huntington-Whiteley viszont nagyon dögös az éppen csak trapézos szárú, passzos nacijában!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty