Menő vs ciki: magas sarkúk magasiskolája

Még Hollywoodban sem tud minden csaj tökéletesen vonulni a tűsarkújában, sőt, egyeseknek még az is nehezen megy, hogy megtalálják a magukhoz passzoló cipőt. Topánka-továbbképzésünk következik, figyeljetek!

Menő vs ciki: magas sarkúk magasiskolája

Sarah Jessica Parker a világ egyik legnagyobb tűsarkú-szakértője, és ahogy a mellékelt képen is látható, mindig sikerül megtalálnia azt a darabot, ami épp olyan szoros és hosszú, amilyennek kell! Katie Holmes viszont hatalmas topánkát húzott magára: nem csak eláll a talpától, de olyan nagy, hogy elférne rajtuk még néhány plusz lábujj!

A vörös szőnyegen nagyon jól mutatnak a csillogó lábbelik, és Beyoncé gyönyörű magas sarkúja csak úgy ragyog a hollywoodi napsütésben. Szegény Naomi Campbell viszont nem annyira a flitterekre, inkább az összegubancolódott ujjaira hívja fel a figyelmet ebben a cipellőben. Legközelebb talán egy kevésbé szűk darabot kellene választania.

A nude tűsarkú nagyon szexi tud lenni, és ezt Nina Dobrev is jól tudja. Ez a cipő egyszerűen tökéletes rajta, és Kate Beckinsale is példát vehetne róla. A szilikonpánt rész az ujja körül nem túl ízléses, arról nem is beszélve, hogy körülbelül két számmal kisebb a cipője, mint a lába.

Még több

fashion_beauty