Ragaszd fel a sminkedet!

Nem akarsz órákat tölteni a szépítkezéssel? Akkor szerezz be néhány spéci matricát, hiszen csak ragasztasz és indulhatsz!

Ragaszd fel a sminkedet!

Te is egyre jobban érdeklődsz az instanst sminkek iránt? Hát akkor ideje, hogy megbarátkozz velük! Ugyanis akár a sminked legapróbb részletét, sőt még a manikűrödet is elkészítheted a különböző matricák segítségével. Íme, egy kis ragasztós útmutató:

Szemhéjpúder helyett: a sminkesek úgy kevergetik a színeket, akár egy profi festőművész. Pedig egy matricával két perc alatt kész a remekmű.

Hogyan működik? A papírsablonon ásványi smink van, amit erősen a szemedre kell nyomnod, végül egy porral kell fixálni, amit mellékelnek hozzá.

Cosmo-vélemény: olyan mintákban lehet kapni, amit te tuti nem tudnál otthon felpingálni, szóval érdemes egy buli előtt kipróbálni. A Claire’s üzleteiben nemcsak ásványi sminkeset, hanem csillagos vagy kristályos változatot is kaphatsz.

Rúzs helyett: Nincs kedved egy extravagáns rúzs után kajtatni? Akkor próbáld ki a szájmatricákat!

Hogyan működik? ez pontosan olyan, mint annak idején a Donald rágó volt: csak be kell vizezned a sablont és máris rátapad a szádra.

Cosmo-vélemény: ha csíped a Lady Gaga-szerű rúzsokat, akkor ez is tetszik majd, egyedül azzal kell bajlódni, amíg a szád formájára igazítod a sablont. A Bigyóshopnál nem győzöl majd válogatni, annyi fajta szájmatricát lehet rendelni tőlük.

Tusvonal helyett: Még mindig nem tudsz tökéletes tusvonalat rajzolni? Semmi gond! Egy matrica minden gondodat megoldja!

Hogyan működik? Hasonlóan, mint a szájmatrica, csak itt nem minden esetben kell vizezni.

Cosmo-vélemény: végre nem kell várnod, míg tökéletesen megszárad a tus, ráadásul tutira hibátlan lesz a vonal. Az Essence visszafogott és extrém hatású tusvonalakat is kínál. Neked melyik jön be?

Körömlakk helyett: A lakkozással nemcsak az a gond, hogy figyelni kell, nehogy csíkos legyen a festék, hanem a száradás egy csomó időt vesz igénybe. Viszont a körömmatricánál egyik veszély sem fenyeget.

Hogyan működik?: A matricát villámgyorsan a körmöd formájára tudod igazítani vagy pedig egy reszelővel leszedheted a felesleget.

Cosmo-vélemény: ugyan a formázás kicsit nehézkes, de kárpótol, hogy tartós a végeredmény. Ráadásul olyan mintákban, 3D-s változatokban lehet kapni, amit egy sima lakkal nem tudnál megcsinálni! A Douglas körömmatricái közül mi a fémhatásúakat csípjük!

Még több

fashion_beauty