A NASA is beszáll a szépségiparba

Egy arckrém, amely pontosan megmondja, mikor és mennyit kell felkenned belőle a tökéletes hidratálás érdekében. Vagy egy másik, amelyik öregedésgátló űrszemcséket tartalmaz. Nem, nem egy sci-fiből idézünk, az űrtechnológia bizony elérte a kozmetikai ipart is!

A NASA is beszáll a szépségiparba

Szerencsére a kozmetikai ipar szuper tudósai mindig előrukkolnak valami hihetetlen formulával, amellyel hatékonyabban trükközheted ki a fránya ráncokat. Most pedig még a NASA tudósaitól is kaptak egy kis erősítést, így igazi high-tech kencék születtek.

Az IOMA márka Youth Booster hidratálója például azonkívül, hogy nagy koncentrációban tartalmaz aktív molekulákat, még egy mikrocsippel meg is méri, mennyi hidratálásra van szüksége a bőrödnek. A szuperkrém kupakján található csip ugyanazzal a mikrotechnológiával működik, mint amit a Mars-robotoknál is alkalmaznak.

A high-tech szépségápolás másik zászlós(űr)hajója az angol 111 Skin nevű márka. A Bio Cellulose arcmaszk az űrhajósok sérüléseire használt kollagénszivacs inspirálta, és azonnali, szuperlátványos feszesítést ígér. Ám az igazi szuperszonikus nagyágyú a Black Diamond arckrém, amely űrben keletkezett fekete gyémánt részecskéket tartalmaz. Az űrkence a bőr legmélyebb rétegeiben állítja meg az öregedést, és állítólag a sztárok legújabb kedvence lett.

A földönkívüli krémek ára egyelőre sajnos még a csillagos égben van, de a jövőben biztosan széles körben elérhető lesz. Te szívesen kipróbálnád ezeket az űrkencéket?

Még több

fashion_beauty