DIY pakolások, minden haj-szitura

Fényesebb, élénkebb vagy dúsabb frizkót szeretnél? Mindhárom vágyadra találtunk egy hatékony, otthon is elkészíthető pakolást… Te döntesz, melyiket választod!

DIY pakolások, minden haj-szitura

Hogy élénkebb legyen a színe: A barnáknak a kávés öblítés szuper választás, a vörösek viszont a bogyós gyümölcslére, a szőkék pedig a pezsgőre szavazzanak! Annyi a dolgod, hogy hajmosás után mosd át velük a hajad, majd kend fel a megszokott pakolásodat. Élénkebb lesz a frizkód árnyalata, mint valaha!

A ragyogó hatásért: Ha szeretnél minél selymesebb és fényesebb tincseket, a protein és a hidratáló a két legfontosabb összetevő számodra. Keverj össze tojásfehérjét kókuszolajjal, majd tedd be a mixet fél percre a mikróba. Dolgozd a nedves hajadba, és hagyd rajta 15 percig. Ezután mosd meg a szokásos módon!

Így lesz dúsabb a frizkód: Keverj össze egy kis pépesített sütőtököt kókuszolajjal, mézzel és joghurttal, tedd a nedves tincseidre, és tekerd a fejed törülközőbe kb. negyed órára. Az A-vitamin táplálja a fejbőröd, a többi hozzávaló pedig erősíti a szálakat.

Még több

fashion_beauty