A hónap modellje: Philippa Bingham

Kíváncsi vagy, hogyan került a távoli Ausztráliából a magyar Cosmo szeptemberi divatanyagába a dögös modell, Philippa?Olvass tovább!

A hónap modellje: Philippa Bingham

3 éve még hazájában kosárlabda ösztöndíjjal vették fel az egyetemre, amikor egy fotóját modell barátnője megmutatta a NumberOne vezetőjének. Hogy mennyire tetszett az ügynökségnek? Nos, csak annyit mondunk, hogy azonnal küldtek Philippának egy repülőjegyet, egészen Milánóig! A magyar székhelyű ügynökség heteken belül bejutatta az egyik legnagyobb modellügynökség, az IMG portfóliójába.

Philippa azóta is folyamatosan dolgozik: fantasztikus alakja (180 cm magas, mell: 88 cm, derék 60 cm, csípő 90 cm) miatt rengeteg ismert fürdőruha és fehérnemű cégtől kap munkát.
A fotózásokon megélt furcsa történetei között szerepel olyan is, ahol felgyújtották alatta a széket, és olyan is, ahol fehérneműben kellett sétálgatnia a hóesésben!

Ehhez képest a Balaton Soundon készült fotózás gyerekjáték volt: bár 30 fokban bőrdzsekiben és csizmában hússzor kellett fel-alá rohannia a rámpán, nagyon élvezte, hogy bolondozhat a képeken. Egyébként imád Európában élni, mert nagyon szereti az itteni kultúrát: de ha az ügynöke terve beválik (hogy Philippa Victoria’s Secret lány legyen), akkor hamarosan egy újabb kontinenst fedezhet fel.

Még több

fashion_beauty