Menő vs Ciki: Ombréra fel!

Az ombre még mindig divatosnak számít, sőt már nemcsak a frizurád lehet színátmenetes, hanem a rucid, sőt a sminked is. Csak éppen nem mindegy, hogyan!

Menő vs Ciki: Ombréra fel!

Az ombre frizkónál pont az a csapda, hogy nem szabad úgy kinéznie, mintha durván le lenne nőve a festék a hajadon. Sajna Rumer Willisnek ez nem jött össze, és leginkább egy csapzott hableányra hasonlít, aki egy éve nem járt fodrásznál. Viszont Lea Michele tincsei úgy ragyognak, mintha csak a nap szívta volna ki!

A színátmenetes rucik igazán menőnek számítanak ebben a szezonban, főleg, ha olyan jól párosítasz, mint ahogy azt a szupermodell, Alessandra Ambrosio tette. Ehhez az ombre blúzhoz egy szuper fehér sortot és kék táskát választott, amelyek kiemelik a színeit. Viszont Nicole Richie bő rucija olyan, mintha rosszul fehérítették volna.

Csak az igazán merészeknek ajánljuk az ombre sminket, mert nem könnyű elkészíteni. Rihannának sem sikerült a színátmenetes szájfestés, mert inkább egy vámpírra hasonlít. De Olivia Wilde füstös szemsminkje igazi telitalálat!

Még több

fashion_beauty