Szupermodellel indít a luxus divatház

Szeptemberben nyílik Budapesten, az Andrássy úton az Il Bacio di Stile multibrand, amely első reklámkapmányához a dögös modellt, Karmen Pedarut szerződtette.

Szupermodellel indít a luxus divatház

A képeket Lele del Fabbro álmodta meg, aki az Armani-divatház kampányainak kreatív igazgatójaként olyan hírességekkel dolgozott már együtt, mint Megan Fox, Victoria és David Beckham, vagy éppen Rihanna. A csodás sminkeket Charlotte Tilbury készítette, aki többek között Kate Moss, Jennifer Lopez és Penélope Cruz első számú sminkmestereként vált híressé. A fotózással a Mert & Marcus párost bízták meg, akik korábban olyan nemzetközi divatóriások kampányait fotózták, mint a Gucci, a Calvin Klein, a Giorgio Armani, a Louis Vuitton, vagy a Saint Laurent, de megszámlálhatatlan Vogue-címlapot is a hátuk mögött tudhatnak.

A fotókon a természetes szépségű Karmen Pedaru szerepel, aki többek között Michael Kors kampányainak – és a nemzetközi divathetek kifutóinak – visszatérő szereplője. A fotókon az észt topmodell és a kampány férfi főszereplője, Tyson Ballou Tom Ford, Lanvin, Salvatore Ferragamo, Brioni, Oscar de la Renta és más neves divatházak legújabb kollekcióinak darabjaiban láthatóak. A kampányfotók a hazai magazinok mellett a legnagyobb nemzetközi divatlapok – többek között a brit, a francia, az orosz és a német Vogue, a Lufthansa és az Aeroflot fedélzeti magazinjának, valamint az orosz GQ – szeptemberi számában, illetve a budapesti és a bécsi reptéren láthatóak majd először. Az Il Bacio Di Stile nyitási időpontja szeptember 9.

Még több

fashion_beauty