Menő vs ciki: hogy viseld a nude-ot?

A nude vagyis natúr cuccok olyan hatást keltenek, mintha nem is viselnél semmit. Éppen ezért kell velük óvatosan bánni, hogy mégis elegáns maradj!

Menő vs ciki: hogy viseld a nude-ot?

A nude árnyalatú holmik közül az „aligrucik” a legrizikósabbak, hiszen, ha valaki rád pillant, akkor valóban olyan, mintha meztelen lennél. Miley Cyrus a legutóbbi fellépésen eléggé… hm, közönségesen festett. Kár, hogy az a nagy tábla a kezében nem egy lefelé mutató hüvelykujj, mert ez a szerkó érdemelne egy „Nem tetszik” gombot! Viszont Jennifer Lopez bikinije hiába merész, mégis elegáns.

Egy jól megválasztott nude cipellőben úgy festesz, mintha hosszú és karcsú lábaid lennének, akárcsak Blake Livelynak. De ha nem egy kecses topánt választasz ebből az árnyalatból, hanem egy bumfordi példányt, mint az X-akták egykori sztárja, Gillian Anderson, akkor a lábfejed tűnik hatalmasnak.

A meztelen sminkekkel is óvatosan kell bánni. Ha használsz hozzá egy kis bronzosítót vagy arcpírt is, mint a nude make up koronázatlan királynője, Jessica Biel., akkor bájos és friss lesz a pofid. Ha viszont az egész arcod színtelenre vakolod, olyan ijesztő leszel, mint Uma Thurman ezen a fotón.

Még több

fashion_beauty